Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μετά την εισήγηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβούλιου Γιάννη Ραγκούση όρισε με ομόφωνη απόφασή του τα μέλη της επιτροπής ανάδειξης υποψήφιων για τις εθνικές εκλογές. Η επιτροπή συγκροτείται από τους:
-Γιάννη Ραγκούση, γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου
-Φώφη Γεννηματά, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
-Συλβάνα Ράπτη, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
-Δημήτρη Ρέππα, γραμματέα ΚΟ
-Φίλιππο Πετσάλνικο, αντιπρόεδρο Βουλής
-Νίκο Αθανασάκη, γενικό διευθυντή πολιτικού γραφείου προέδρου
-Ρεγγίνα Βάρτζελη, διευθύντρια ΚΟ

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε το ΠΑΣΟΚ ήδη έχει μπει στην ευθεία για τις εκλογές και ήδη έχει συγκροτήσει τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα δώσει την εκλογική μάχη. Η επιτροπή αυτή θα επικυρώσει τις επιλογές που έχουν γίνει και όπου παρίσταται ανάγκη θα εγκρίνει υποψηφιότητες για να συμπληρωθούν οι λίστες.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΟΡΠΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσει και τον αξιολογότατο φούρναρη της γειτονιάς μας.
Και τον αξιολογότατο, μανάβη. Και τον αξιολογότατο γιατρό.
Που ήταν όλοι οι αξιολογότατοι τόσο καιρό; Διάβαζαν ή απο καφετέρια σε καφετέρια ήταν μόνο κουβέντες και φρέντο; Το αξιολογότατος απο που βγαίνει; Πως ορίζεται; Όταν είσαι απών απο όλα τα κορυφαία ζητήματα του Νομού, απο όλα αναεξαιρέτως, τι αξιολογότατος μπορεί να είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και ο φούρναρης και όλοι οι άλλοι είναι αξιόλογοι υπο την έννοια της αξιοπρέπειας.
Προσωπικά δεν έχω με κανέναν. Πολιτικά έχω. Θεμιτό να υποστηρίζεις κάποιον. Όποιον εσύ νομίζεις. Όμως και ο Αντώνης που ήταν εκτός απο την δικηγορία του σε όλα μα σε όλα τα σπουδαία θέματα του Νομού; Θα σου πω εγώ. Όπου και οι άλλοι. Απο καφέ σε καφέ και πολιτικολογούσε με τους πάτρωνές του. Λόγια και όχι αγώνας. Να πούμε για τον Σιδηρόπουλο; Τον Τσαβδαρίδη, τον Χαλκίδη ή τον Φωτιάδη; Βρωμαει ο κομματισμός. Περιμένω να πείς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ 2007. ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ, ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια, για να καταθέσεις την νάποψή σου για να είσαι χρήσιμος πολίτης, θα πρέπει να κατέχεις θεσμικό βάθρο. Τότε, ακυρώνονται όλοι οι πολόιτες που την συνδρομή τους ζητάει ο πρόεδρος. Εκτός και εάν εννοεί μόνον την ψήφο.
Και βέβαια είναι θεμιτό να πίνει καφέ, ΄πως και να δια;σκεδάζει και να κάνει διακοπές. Μιλάω για την προσπάθεια να αλλάξει το καθεστώς της δεξιάς. Μόνον οι θεσμικοί; Δεν τους βλέπουμε κάθε μέρα; Μια παρέα είναι όλοι τους. Όταν λοιπόν ζητάς την ψήφο του ανώνυμου, πάει να πεί ότι έχεις κάτι παραπάνω και όχι να σε κάνει θεσμικό και μετά να αγωνιστείς. Αν περιμέναμε απο τους θεσμικούς, θα είμασταν όπως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ:ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΙΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.
ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΦΑΙΔΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΗ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβαινόμαστε και να έχει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο το γραπτό μας. Άσε τις σταθερές. Ήταν τόσο σταθερές που μας πήρε ο κατήφορος.
Δεν θέλω να ακούω για κομματικές διαδικασίες. Αν ήξερες, θα ήξερες ότι όλα, μα όλα, είναι προαποφασισμένα και μάλιστα επικυρώνονται με δημοκρατική ψηφοφορία στο τέλος των διαδικασιών.
Η κομματική σημερινή λειτουργία, είναι της πλάκας. Να μην πω φασιστική.
Αν ήσουν έστω και σε μια κομματική εργασία, θα με πίστευες.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα; Για τον Ουσουτζόγλου λέω. Ούτε καν μπήκανε στον κόπο να τον ρωτήσουν. Δεδομένος είναι. Κάθονται κάποιοι γύρω απο μεζέδες και ουίσκι και κάνουν παιχνίδι με .... Δημοκρατικές διαδικασίες.
Έτσι κατάντησαν το κόμμα.
Φούμαρα. Αέρας κοπανιστός. Και το φοβερό είναι ότι αυτό χαρακτηρίζει όλους.