Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ- ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Στο Πλατύ βρέθηκε χτες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ταχματζίδης. Στο γραφείο της οργάνωσης που βρίσκεται στον πεζόδρομο μίλησε στα μέλη και στελέχη της Τ.Ο και μίλησε στην καρδιά τους.
Είπε ότι όταν εκλεγεί βουλευτής με την ψήφο του λαού της Ημαθίας θα συνεχίσει την ίδια πολιτική που ακολουθεί τώρα προεκλογικά. Δηλαδή, δεν θα ανοίξει πολιτικό γραφείο πουθενά στο νομό αλλά θα χρησιμοποιεί τα γραφεία των οργανώσεων αφού έχει ως άποψή ότι πρώτα υπάρχει το κόμμα και μετά οι βουλευτές του.

Είπε ακόμη ότι θα δίνει μέρος της βουλευτικής του αποζημίωσης στην οργάνωση της Ημαθίας θέλοντας να στηρίξει τα οικονομικά της αφενός και αφετέρου ότι δεν θεωρεί επάγγελμα την βουλευτική ιδιότητα αλλά ένα λειτούργημα που γίνεται από συνειδητή επιλογή.
Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε αναφορά και στους λόγους που πρέπει να νικήσει το ΠΑΣΟΚ και περιέγραψε τα μέτρα που θα λάβει ως κυβέρνηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει πόσους μισθούς παίρνει και από που και πότε δούλεψε ένα οκτάωρο για να θυνηθεί πως βγάζει ο κοσμάκης το ψωμί του.
Από δηλώσεις.... χορτασμένοι

Ανώνυμος είπε...

Δουλευω απο το 1982 οκταωρο και παιρνω μισθο μονο απο την δουλεια μου δηλαδη εναν μισθο δεν γνωριζω αν ο ανωνυμος εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του αλλα εκεινο που γνωριζω ειναι οτι οταν συκοφαντεις κατ αυτον τον τροπο κ. ανωνυμε να εχεις το θαρρος να βαζεις και την υπογραφη σου αλλως συκοφαντεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.
ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τα δικά σας μάτια και όχι μιας ολόκληρης παράταξης.