Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΕΡΟΙΑ- ΣΚΥΔΡΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση που έχει σημειώσει η υλοποίηση του οδικού άξονα Βέροια – Σκύδρα και το αβέβαιο μέλλον της αποπεράτωσης του έργου, πραγματοποίησαν ο δήμος Νάουσας σε συνεργασία με φορείς και κατοίκους της πόλης.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στον κόμβο Μονοσπίτων. Στο χώρο της κινητοποίησης έγινε συγκέντρωση οχημάτων και πολιτών με μαύρες σημαίες, συμβολική κατάληψη του εργοταξίου και έγκριση του Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας.
Αύριο Παρασκευή επιτροπή του δήμου Νάουσας αποφάσισε να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να επιδώσει κοινό ψήφισμα στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο οποίο εκφράζεται η διαμαρτυρία για τη στασιμότητα του έργου, ωστόσο η προκήρυξη εκλογών παγώνει τις εξελίξεις.
Στην διαμαρτυρία παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, οι δήμαρχοι Ανθεμίων και Δοβρά Δημήτρης Σιδηρόπουλος και Χρήστος Τσιούντας, οι δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας κ. Σιόντρας και Χοΐδης, οι οποίοι με τοποθετήσεις τους ένωσαν την φωνή τους με τη φωνή των Ναουσαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: