Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Χωρίς εντάσεις έγινε η χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας αν και οι σύμβουλοι επέστρεψαν από τις διακοπές του και όλοι περίμεναν μια συνεδρίαση με ..ένταση.
Κατ΄ αρχάς η δήμαρχος Χ. Ουσουλτζόγλου ενημέρωσε τους συμβούλους για ορισμένα ζητήματα όπως οι ενέργειές της για το στρατόπεδο που είχε προς χρήση ο δήμος και το ζήτησε πίσω το υπουργείο Άμυνας, για την στάση της σχετικά με τις προσλήψεις που θα γίνουν στους ΟΤΑ μέσω ΟΑΕΔ κλπ.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μειοψηφίας Χρ. Σκουμπόπουλος άσκησε κριτική στην διοίκηση για ζητήματα όπως αυτό της καθαριότητας που την χαρακτήρισε ελλειπή, την έλλειψη άδειας του δημοτικού ιατρείου και κάλεσε την διοίκηση και την δήμαρχο να έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά στις προτάσεις και παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης ώστε να προλαμβάνονται λάθη (επέστρεψε ως άκυρη η απόφαση χρηματοδότησης της Αναπτυξιακής Μελετών από την Περιφέρεια).
Το σώμα ομόφωνα πήρε για ακόμα μια φορά την απόφαση να αντιδράσει στην δημιουργία του υπερλατομείου στο Ξηρολίβαδο.
Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι διακρίναμε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του σώματος Τσαπαρόπουλου και του συμβούλου της πλειοψηφίας Δηλαβερίδη που είχαν μια φραστική αντιπαράθεση που βέβαια δεν αρμόζει στο θεσμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά απο Δημοκρατική διαλογική συζήτηση μπλά μπλά μπλά...
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;