Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, Εσωτερικών και Μακεδονίας-ΘράκηςΘέμα: Προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού στα ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας στο Νομό Ημαθίας.
Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα καθώς υπάρχει έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού με συνέπεια οι κάτοικοι της περιοχής να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την παραλαβή της αλληλογραφίας τους. Σημαντικά προβλήματα δημιουργούνται επίσης με την αλληλογραφία των επιχειρήσεων, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, καθυ¬στε¬ρούνται δόσεις δανείων και πιστωτικών καρτών, δόσεις ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και επιβαρύνονται οι κάτοικοι με μεγάλα πρόστιμα - το ΤΕΒΕ πρόσφατα επέβαλλε σε κάθε ασφαλισμένο 25 ευρώ πρόστιμο για τις καθυστερήσεις - ενώ ο τοπικός Τύπος διακινείται μία φορά το τρίμηνο. Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ, αναζητούν μόνοι τους την αλληλογραφία τους. ..
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί αν θα προβούν άμεσα στην απαραίτητη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ώστε να λειτουργεί κανονικά το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: