Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Λίγες μέρες μετά την τελευταία φωτιά στην χωματερή, στον Αλιάκμονα, οι εικόνες είναι απογοητευτικές. Κι ενώ επισημάνθηκε το ανεξέλεγκτο της κατάστασης σε ότι αφορά την υποτιθέμενη λυματολάσπη, που μόνον αυτήν θα εναπόθεταν έναντι αντιτίμου τα εργοστάσια, δεν μεταφέρθηκε ούτε ένα κιλό λυματολάσπης, εκατοντάδες τόνοι κάθε είδους απορριμμάτων των εργοστασίων, αδειάζονται στην χωματερή. Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.
Σε ανακοίνωσή της η Οικολογική Ομάδα επισημαίνει:
«Αυτή είναι η λυματολάσπη; Για την τελευταία φωτιά, κατατέθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, μέσα στα όρια του αυτοφώρου. Όμως, δεν συνελήφθη κανείς, διότι δεν οδηγούνται στο αυτόφωρο οι αιρετοί άρχοντες. Με εξασφαλισμένο το ακαταδίωκτο λοιπόν, όλοι οι αιρετοί, συνεχίζουν ατιμώρητα την απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Η χωματερή των αστικών απορριμμάτων, έγινε και χωματερή αγροτικών προϊόντων».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλεξάνδρεια τι γίνεται Μόχλα;
Τα ίδια. Κάνε μια έρευνα ρε συ.Τι στο διάολο κάνουν; Δεν έχουν τον Θεό τους αυτοί. Ο Μπάμπης αγναντεύει;

Ανώνυμος είπε...

Τι να γίνεται ρε παλικάρι; Τι διαφέρει η Αλεξάνδρεια απο τη Βέροια; Οι ίδιοι άνθρωποι είναι. Πάνε δες μόνος σου. Τον Χάρη περιμένεις; Κουνίσου λίγο απο τον καναπέ. Μην πούμε ούτε λέξη για την πάλη των τάξεων, γιατί απο τον καναπέ, πάλη δεν γίνεται. Σήκω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τώρα τι είναι; Κακώς τα βγάζουν οι οικολόγοι; Τα μύδια τα βλέπεουν στην Κατερίνη και τα ορέγονται ψημένα. Αυτά; Είπαμε το μεροκάματο είναι δικαίωμα. Έτσι; Λίγη τσίπα θα έβλαπτε;
Τέλος πάντων, μικρός είναι ο τόπος μας και όλοι είναι γνωστοί. Όπως επίσης και το φαιό χρώμα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

Αλα γιαλα κακαλα που λενε στο χωριο μου Νοικολογε. Εσυ μαλλον τα ορεγεσαι τα μυδια γιατι εμεις δεν ειμαστε πεινασμενα λαμογια.
Οντως ειναι μικρος ο τοπος και ολοι ειναι γνωστοι. Παλι μπραβο. Να βγαλεται και δελτιο πυρκαγιων. Αληθεια απο ποια χρονιά εχει που οι πυρκαγιες στον σκουπιδοτοπο εχουν γινει σχεδον εβδομαδιαιες?

Ανώνυμος είπε...

Έγινε κανένα δικαστήριο απο τις τόσες φωτιές στα σκουπίδια; Και στο Νησέλι δεν είχαμε; πΛΉΡΩΣΕ ΚΑΝΕΊς ΤΕΛΙΚΆ; Όλοι στο κόλπο;