Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ;

Το διαβάζω και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Ηλίας Φωτιάδης, σύμφωνα με τον ιστότοπο pressgr απείλησε να καταστεί ανεξάρτητος εξ αιτίας της συμπεριφοράς του Ευρ. Στυλιανίδη. Να τι γράφει στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ:

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟ
Μεγαλώνουν διαρκώς οι φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, χθες σημειώθηκε άλλο ένα χαρακτηριστικό γεγονός: Ο βουλευτής Ημαθίας Ηλίας Φωτιάδης βρέθηκε στα πρόθυρα ανεξαρτητοποίησης.Ο κ. Φωτιάδης έγινε έξαλλος με τον υπουργό Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη για τον υποτιμητικό τρόπο που τον αντιμετώπισε σε σχέση με μια τροπολογία για θέματα οδικής βοήθειας.
Η αντιμετώπιση ήταν τέτοια που ο βουλευτής -από τους πιο αθόρυβους, ήσυχους και με θητεία στο Κοινοβούλιο από το 2000- βγήκε εκτός εαυτού και...αναγκάστηκε να πεί ότι δεν αντέχει άλλο και θα ανεξαρτητοποιηθεί...
Αμέσως σήμανε συναγερμός, κινητοποιήθηκαν διάφοροι παράγοντες της ΝΔ και -χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι- προσπάθησαν να τον καλμάρουν.
Τελικά, τον κάλεσε και ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας ο οποίος (για άλλη μια φορά) έπαιξε πυροσβεστικό ρόλο και έπεισε τον βουλευτή να μη δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΓΩΠΑΘΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τον αντιμετόπισε υποτιμητικά ο Στηλιανίδης , λέει. Επειδή γνωριζόμαστε εδώ, υπάρχει κανείς που θα πάρει στα σοβαρά τον Φωτιάδη; Δηλαδή όταν έχουμε έναν φωτιάδη να μας εκπροσωπεί στη Βουλή, να κοιμόμαστε ήσυχοι;
Έχει πράγματι πλάκα να γίνετα;ι θέμα ο Φωτιάδης. Πολιτικό θέμα.
Ο πολιτικός αυτός γιγαντούλης, να παραξενεύεται που τον πήραν στην πλάκα. Άντε και Υπουργός.Άντε περαστικά μας.