Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο που βρίσκεται στο ΔΔ Παλιοχωρίου του δήμου Πλατέος ασφαλώς όλοι το γνωρίζετε. Όπως επίσης, όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ και 14 χρόνια έχει τεθεί από πολλούς το αίτημα της μετατροπής του και σε εμπορευματικό σταθμό ώστε να εξυπηρετήσει την αγροτικές εξαγωγές και να μην παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτού του διαστήματος με τα φορτηγά αυτοκίνητα.
Αν και πέρασαν πολλά χρόνια, αν και κατά καιρούς δόθηκαν πολλές υποσχέσεις και δεσμεύσεις τίποτα ουσιαστικά δεν έγινε. Αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες επέκτασης του αεροδιαδρόμου ώστε να μεταφερθούν ορισμένα αεροπλάνα από τα Μέγαρα.

Και βέβαια, αυτό που παρατήρησα ότι άλλαξε είναι η πινακίδα που καλωσορίζει τους επισκέπτες στο στρατόπεδο και λέει: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Τώρα, από πότε έγινε το Παλαιοχώρι τμήμα της Αλεξάνδρειας είναι ένα ζήτημα και ίσως μόνο με τη λογική του στρατού μπορεί να ερμηνευτεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έδωσαν ευρεία δημοσιότητα. Θα είχαν τους λόγους τους. Γιατό όμως κανείς δεν αναφέρει το γεγονός του ρίβερ πάρτυ στον Αλιάκμονα; Τρείς μέρες ήτανε και υπιτίθεται είχε 4.500 κόσμο. Έτσι είπανε και έμειναν ικανοποιημένοι. Λεφτά πεταμένα απο ερασιτέχνες γενικώς. Τόσο απλά πράγματα με μηδέν αποτέλεσμα; Έχει μέλλον ο τόπος με τόσους ερασιτέχνες αλλά εραστές της φωτογραφίας της λεζάντας;

Ανώνυμος είπε...

Όπως η γάτα τα ...σκαφτά της.
Μη φαίνονται.