Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ. ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΑΛΚΙΔΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΓΩ
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Την αναστολή τεσσάρων Αστυνομικών Σχολών στην Επικράτεια, μεταξύ αυτών και της Σχολής της Νάουσας έκανε γνωστή σήμερα η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Μ. Χαλκίδη ανακοινωθήκαν τα παρακάτω: «Σήμερα έγινε αιφνιδίως γνωστή η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Βασιλείου Τσιατούρα καθώς και του αρμόδιου Υπουργείου για την αναστολή λειτουργίας τεσσάρων Αστυνομικών Σχολών στην Επικράτεια, μεταξύ αυτών και της Σχολής της Νάουσας.
Η απόφαση αυτή με θλίβει ιδιαίτερα. Η εξοικονόμηση δημοσίου χρήματος δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος περιοχών οι οποίες ήδη πλήττονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως η Νάουσα.
Ενημέρωσα ήδη τον Δήμαρχο Νάουσας και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις θέσεις μου. Θα προσπαθήσω από την Αθήνα όπου βρίσκομαι να δω πως μπορούμε να προκαλέσουμε την ανάκληση αυτής της αχαρακτήριστα σκληρής και άδικης απόφασης για την πόλη της Νάουσας.
Επιτέλους, είναι τουλάχιστον άχαρο να αναγκαζόμαστε να αναλαμβάνουμε τον ρόλο και τα καθήκοντα των βουλευτών της Αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: