Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΝΕΚΡΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η παρατηρητικότητα δύο αγροφυλάκων στην παραθαλάσσια περιοχή του Κλειδίου στον Θερμαϊκό κόλπο, τους οδήγησε σε ένα νεαρό νεκρό δελφίνι στην ακτή.
Ειδοποίησαν άμεσα την Οικολογική Ομάδα Βέροιας, της οποίας τρία μέλη, έφτασαν εκεί. Το νεκρό δελφίνι, ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Αν και ήταν σε αποσύνθεση λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών ήταν εμφανή τα σημάδια κακοποίησης. Έλειπε μέρος της κάτω γνάθου, και υπήρχε οπή από ψαροτούφεκο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠραβο , στο ΤΕΕ, το θεμα ειναι κατα ποσο οι μιχανικοι και οι εργολαβοι , θα προχορισουν σε τετοιου ειδους κτιρια. Κι αν εχουν τη διαθεση να μαθουν να κατασκευαζουν τετοια κτιρια και δεν θα τα φουσκωνουν στο λογαριασμο , ειτε για να εχουν υπερκερδος ειτε για να τα αποφευγει ο πελατης........

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε με το δελφίνι; Τι είπε η κτηνιατρικη υπηρεσια που το ανελαβε;
Αν το ανέλαβε καμια. Ειδοποιήθηκε αραγε απο τους αγροφύλακες ή από το ΜΕΓΚΑ?
Τελικά ο θάνατος προήλθε απο ψαροντoύφεκο ή απο κάτι ποιο επικίνδυνο; ( μόλυνση πχ)

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα, ότι έβγαλαν οι οικολόγοι, ήταν αλήθεια. Ούτε μια φορά τους "συνέλαβαν" αδιάβαστους. Τι να ψάχνουμε λοιπόν; Τα είπανε με αυτά που έγραψαν.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτούς πιστεύεις και όχι τις υπηρεσίες. Ποιές υπηρεσίες δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Μην ψαχνεται τιποτα, αφου το πανε οι οικολογοικοι ομαδα Βεροιας ειναι αληθεια βρε κουτα. Πιστευε και μη ερευνα. Αυτοι και ο Θεος.

ΜΠα μια φορα που τους συνελαβαν δεν τους ειχε διαβασει ο παπας ή το λαδι που χρησιμοποιησε δεν ηταν καλο