Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΗ- ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ!!!

Σοβαρές πολιτικές εξελίξεις έχει φέρει τελικά η ανάκληση της απόφασης της ηγεσίας της αστυνομίας αναφορικά με τη Σχολή που λειτουργεί στη Νάουσα και το αίσιο τέλος της μικρής της περιπέτειας.
Οι βουλετές Χαλκίδης και Φωτιάδης, ως ήταν φυσικό, βγήκαν με ανακοίνωσή τους στον τύπο του νομού Ημαθίας και γνωστοποίησαν την θετική εξέλιξη. Συμπεριέλαβαν και τον δήμαρχο Καραμπατζό στην προσπάθεια αλλά δεν είπαν λέξη για τον συνάδελφό τους στην ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Ο τελευταίος, μόλις είδε την ανακοίνωση (δημοσιεύτηκε χτες στο blog) αντέδρασε και στην ανακοίνωση που έβγαλε χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις κατά των δυο συναδέλφων του!
Απο την πλευρά του ο δήμαρχος Νάουσας εξέδωσε κι αυτός ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να εντάξει στην θετική εξέλιξη της υπόθεσης τους δυο βουλευτές που απουσίαζαν από την συνάντηση με τον Μαρκογιαννάκη (Τσαβδαρίδη- Σιδηρόπουλο). Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χτες το βράδυ στο δελτίο της ΔΙΟΝ TV, στις 9:30μμ έκανε λόγο για το κλείσιμο της σχολής, δείγμα του ότι είχε άγνοια για την θετική εξέλιξη!
Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της αυξανόμενης αντιπαράθεσης.
Οι Χαλκίδης- Φωτιάδης επιτίθενται στον δήμαρχο Καραμπατζό τον οποίον αποκαλούν "κομματικό υποχείριο σε διατεταγμένη υπηρεσία" γιατί "..για να καλύψει προφανώς την παντελή απουσία του βουλευτή κ. Σιδηρόπουλου, απαξιεί να αναφέρει τις δικές μας ενέργειες και τοποθετήσεις".
Επίσης, του λένε ότι "Αφού λοιπόν οι δικές του δυνατότητες παρέμβασης στην πολιτική ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο μεγάλου μεγέθους, από δω και στο εξής τον προτρέπουμε να μην μας παρακαλεί για μια σειρά παρεμβάσεων στα αρμόδια υπουργεία, τις οποίες με χαρά και χωρίς κομματικές σκοπιμότητες πράξαμε επί μακρόν στη Δημαρχία του.
Ας αποτανθεί από δω και στο εξής σε αυτούς, με τους οποίους, όπως επιτυχώς ανεφέρθη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στέλνει «γράμματα στο Θεό
».
Από την πλευρά του ο Λαζ. Τσαβδαρίδης κάνει επίθεση στους δυο συναδέλφους του λέγοντας ότι: "..Δυστυχώς, όμως, γι αυτούς, οι πολίτες της Νάουσας κατέγραψαν τους παρόντες και απόντες, όπως και τους αποτελεσματικούς και αναποτελεσματικούς. Πάνω απ’ όλα, όμως, τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτικό αμοραλισμό αυτών που προσπαθούν να οικειοποιηθούν οτιδήποτε θετικό επιτυγχάνεται για το νομό".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλοίμονο. Αν δεν ήταν ο Χαλκίδης, θα έκαναν εισβολή οι Ρώσοι στη Νεμπράσκα.
Ευτυχώς αποφύγαμε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην παγκόσμια ειρήνη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.
ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.
ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΕ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΙΝΟ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΤΗΜΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα κάανει ο Δάλλας εγκαίνια στην λιμνοδεξαμενή, θα κάνει και στο πάρκο του των βωτοβολταϊκών; Ευκαιρία είναι μια που έρχεται και ο Τσιότρας.Μετά να πάνε και στου Σπάρτση μιά κι έξω.
Μιά καλή και ωραία παρέα όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ.
ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η μιζερια της της Ημαθίας δεν έχει πάτο, οι άνθρωποι δίνουν τα πάντα για μια θέση στο κοινοβούλιο,έχει την αίσθηση κανείς οτι θα πουλούσαν και την ίδια την μάννα τους γι΄αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι φταίνε τώρα ε; Ο ίδιος δεν έπρεπε να κόψει τον λαιμό του και να μάθει με βεβαιότητα; Αν έτσι είναι συνέχεια, βλέπε τι γίνεται και με άλλα σοβαρά θέματα. Ότι κάτσει, χωρίς ντροπή δράμι.
Ποιόν να ντραπεί και ποιός;

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο!