Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Εμφανώς προβληματισμένοι αλλά όχι απογοητευμένοι εμφανίζονται οι τρεις βουλευτές της ΝΔ Ημαθίας με δηλώσεις τους που έκαναν για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Χαλκίδης Μιχάλης
«Ευχαριστώ τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες γιατί, παρά τη δύσκολη συγκυρία (οικονομική και με λάθη και παραλείψεις από πλευράς της κυβέρνησής μας), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν έστω και οριακά τη Νέα Δημοκρατία να βγει πρώτη στο νομό.
Αυτό είναι μια απόδειξη της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να στηρίξουμε το νομό στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Αλλά, ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς όλους εμάς να σκύψουμε ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τη λύση των προβλημάτων τους.
Αυτή είναι η διαβεβαίωση που δίνω στους Ημαθιώτες και στις Ημαθιώτισσες προσωπικά. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Φωτιάδης Ηλίας
«Στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες, τόσο αυτοί που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως αυτοί που απείχαν απ’ την εκλογική διαδικασία, έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνολικές προσδοκίες για μια καλύτερη Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει λάβει το μήνυμα και, σεβόμενη την ετυμηγορία των Ελληνίδων και των Ελλήνων, θα αγωνιστεί με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

Τσαβδαρίδης Λάζαρος
«Με το εκλογικό αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός θέλησε να δείξει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλές δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν έγιναν πράξη ακόμη και πολλές πρωτοβουλίες δεν προχώρησαν με τους απαραίτητους ρυθμούς.
Με το αποτέλεσμα αυτό ο Έλληνας δεν απορρίπτει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τηρεί στάση αναμονής και δίνει μια ευκαιρία στη Ν.Δ. να υλοποιήσει το έργο που υποσχέθηκε, να προωθήσει με γρηγορότερους ρυθμούς τις μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη.
Τόσο με την ψήφο, όσο και με την αποχή, ο ελληνικός λαός δείχνει τον προβληματισμό του για το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν εμπιστεύεται την αξιωματική αντιπολίτευση ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση και εξακολουθεί να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και να περιμένει απ’ αυτήν άμεσα και ορατά αποτελέσματα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάθουν τίποτε απο τον πολύ προβληματισμό. Να προσέχουν μη σηκώνουν τα βαριά. Θα ιδρώσουν, θα φυσίξει αέρας, θα κρυώσουν και τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς; Του Κίτσου η μάνα κάθονταν και έπλεκε μαρούλια.

Ανώνυμος είπε...

Μαρούλια ξεμαρούλια, αυτοί είναι Βουλευτές που εμείς εκλέξαμε.
Τρώγε και μη μιλάς.
Σκάσε και κολύμπα, γιατί έρχονται οι άλλοι προβληματισμένοι.