Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΞΑΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.

Ακόμη μια φορά, πήρε φωτιά παράνομη χωματερή, πενήντα μέτρα από την κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα και ένα χιλιόμετρο από τον ταμιευτήρα νερού που υδρεύεται η Θεσσαλονίκη. Είναι ο παλαιός παράνομος χώρος απόσυρσης φρούτων (ΑΣΕΔΑΠΟ), στο ΔΔ Μέσης του Δήμου Βέροιας.
Σε έκταση πολλών δεκάδων στρεμμάτων, κάηκαν μεγάλες ποσότητες πλαστικού, απορρίμματα βιομηχανικά, τα οποία διάφοροι πετάνε στην συγκεκριμένη περιοχή. Το μαύρο τοξικό νέφος, έφτασε μέχρι και τον Θερμαϊκό κόλπο.
Οχήματα της πυροσβεστικής και σκαπτικό μηχάνημα, προσπαθούσαν να σταματήσουν την φωτιά, επί πολλές ώρες, η οποία άρχισε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Οι καπνοί όμως συνεχίζουν να βγαίνουν από την περιοχή και μάλιστα το θέαμα ήταν πολύ άσχημο αφού οι επισκέπτες της Βέροιας το βράδυ έβλεπαν καπνούς και εισέπνεαν διοξίνες.
Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ιδίως η χωματερή της Βέροιας είναι πηγή κινδύνων για την ευρύτερη περιοχή. Η υγεία των πολιτών κινδυνεύει και πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες έχουν οδηγήσει έναν νομό σε μια άνευ προηγουμένου εμπλοκή αφού κάποιοι επέλεξαν την ΘΕΣΗ "12" ως τη μοναδική λύση για την κατασκευή της ΜΕΑ- ΧΥΤΥ.
Να θυμίσουμε ότι το 2008, πέντε φορές κάηκε ο παράνομος και μεγαλύτερος σκουπιδότοπος του Νομού Ημαθίας που βρίσκεται μέσα στην κοίτη του Αλιάκμονα και κανείς μέχρι και σήμερα, δεν λογοδότησε σε κανέναν

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

toses anakrivies se ena arthro !!!!!!!!!!!
Otan exete fvtia sto skoypidotopo tis mesis mi vazete fotografia toy skoypidotopoy tis veroias.

gia tin kathisterisi toy ergoy toy MEA XYTY φερουν ευθυνη κι αυτοι που δεν θελουν τη Θεση 12, οπως και αυτοι που δεν θελουν τις αλλες θεσεις. Μη λαικιζει ο αρθρογραφος.



eleos pia

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εξηγείτε.
Είμασταν σε συναβλία στη Βέροια την προηγούμενη βδομάδα.
Στην εκκλησία στηνξ ελιά. Στον κάμπο, έβγαινε ένα ντουμάνι κατάμαυρο. Αυτή η φωτιά θα ήτανε.
Ποίς καπνός. Είχε πλάκα, γιατί όταν το είδαμε, τραγουδούσαν το τα κίθηρα π[οτέ δεν θα τα βρούμε, το χάσαμε το πλοίο της γραμής.
Τάχα οι Βεριώτες κάνουν πολιτισμό. Τραγούδια και φραμπαλά μόνο. Η βρώμα απο τα σκουπίδια δεν υπάρχει.
Για πανηγίρια, είναι πρώτοι.
Τάχα μου πολιτισμός και φούμαρα και να βλέπατε μόνο τον καπνό.
ΑΝΤΕ ΆΝΤΕΕΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

"gia tin kathisterisi toy ergoy toy MEA XYTY φερουν ευθυνη κι αυτοι που δεν θελουν τη Θεση 12, οπως και αυτοι που δεν θελουν τις αλλες θεσεις. Μη λαικιζει ο αρθρογραφος"
ΟΧΙ, ΤΟ ΣτΕ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΣΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΛΑΙΚΙΣΜΟ" ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το "Μη λαικιζει ο αρθογραφος" παει στο οτι ενω καιγοταν ο σκουπιδοτοπος της Μεσης, η φωτογραφια έδειχνε το σκουπιδοτοπο της Βεροιας. Ή παλι προσπαθεις να αλλαξεις θεμα πονηρουλη λαικιστακο μου ή εισαι κουτός. Προφανως και εισαι ο μονος υπευθυνος πολιτης σε αυτη την πολη, ποια πολη σε αυτο τον πλανητη δε λες καλυτερα!!!!!
Δεν πρεπει να σου λεμε οχι ....


Ο λαϊκισμος δεν ειναι κατι που εχει χωρο και πατριδα. Ο καθενας μπορει να διαπιστωσει αν κατι κρυβει μεσα του λαϊκισμο, ακομα κι ο Καρατζαφερης που τοσο πολυ μοιαζεις στον τροπο που ασκεις Νοικοπολιτικη.......

ΥΓ. Καλα κανατε και προσφυγατε στο ΣτΕ, και ακομα παραπερα αν δεν βρειτε το δικιο σας , μαζι σας ειμαι στα πλαισια του δικαιωματος του καθε πολιτη να ασκει αυτα ακριβως τα δικαιωματα.
Δεν ειμαι προφανως με κεινους που προπηλακιζουν πολιτες οταν ασκουν αυτα ακριβως τα δικαιωματα τους και στους συνοδοιπορους τους.
Να σας θυμιζω την οδο Μητροπολεως ;

Ανώνυμος είπε...

<< η φωτογραφια έδειχνε το σκουπιδοτοπο της Βεροιας...>>
Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΑΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τετοιο συμπερασμα μονο εσυ θα μπορουσες να βγαλεις...

Εκτος κι αν
Εννοεις θυτες εμας που μας εβριζαν και μας χτυπουσαν τα κουτσαβακια του Σκουμπυ και θυμα εσενα που ησουν απο πισω τους και χαζογελουσες.
Οποια ομοιοτης ακριβε μου με τον Καρατζαφερη.

Οση η ζαρντινιερα με τον φοιτητη.

Σα δεν ντρεπομαστε λεω γω.

Και να σου πω και κατι , μια δυο τρεις, ποσες φορες θα εκανες ακτιβισμους καποια στιγμη καπου θα την πατουσες , ειναι κι αυτο μεσα στο παιχνιδι της δημοσιοτητας , και τοξερες. Καθε πραμα εχει το τιμημα του. Παντως για μενα μπραβο σου , καταφερατε και τους σταματησατε τους αμμοληπτες, με τετοιους αναρμοαρμοδιους που εχουμε σε αυτη τη χωρα τετοια τους πρεπουν!!!!

Για το λατομειο ομως τιποτα ?????
Ναι ναι ξερω αυτο δεν εχει προτεραιοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει οι οικολόγοι απο τη βέροια να έκαναν μεγάλη ζιμια στους άθλιους που διηκούνε. Μπαίνουν εδώ και ανώνυμα βρίζουν και ξαναβρίζουν με ασφάλια. Αυτό δίχνει πόσο δίκαιο έχουν.
Και όσο αυτοί της εξουσίας τους βρίζουν, τόσο ο κόσμος τους δίνει το δίκαιο.
Το μάθημα απο τις εκλογές δεν το πήρανε. Επειδή την πόλη την λένεγιδά, νομίζουν ότι είμαστε και γίδια.
Μιαλό δεν θα βάλουν ποτέ τά σάπια μιαλά του παρελθόντως.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οντως τα σαπια μυαλια του παρελθοντος. Αντε καλο το συνδρομο καταδιωξης που σε επιασε. Νεο απόκτημα?
Παλι προσπαθεις να θολωσεις τα νερα.
Που ναι η βρισιά ;
Εκτος κι αν κανενας σε χτυπησε με καμια βρυση στο κεφαλι και λες οτι σε πλακωσαν στις βρυσιές.


"Ο λαϊκισμος δεν ειναι κατι που εχει χωρο και πατριδα. Ο καθενας μπορει να διαπιστωσει αν κατι κρυβει μεσα του λαϊκισμο, ακομα κι ο Καρατζαφερης που τοσο πολυ μοιαζεις στον τροπο που ασκεις Νοικοπολιτικη......."

Ανώνυμος είπε...

Νοικολόγε ολα καλά ,ομως γιατι τσατίζεσαι με τον Καρατζαφέρη, οταν είναι γνωστό οτι οι Πασόκοι τον ανέδειξαν.
Εσύ δεν φέρεις καμία απολύτως ευθύνη για αυτό το πράμα.
Ισως λίγο να τον συμπαθείς αλλά μέχρι εκεί η καρδιά σου ανήκει αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ειδατε ποσο χρονο τον επαιζαν τα καναλια στις τελευταιες εκλογες τον Καρατζαφερη!!!!! ΝΑ δειτε που ολα τα καναλια ειναι Πασοκ , δεν προκαμε ο καημενος ο Κωστακης να επανιδρυσει το κρατος , αναλλωθηκε στο να επανιδρύει κουτσαβακια, ρουσοπουλους, of shor βουλευτές, και βαθυ κρατος της εκκλησιας , Βιστωννιαδες και αλλα καλουδια.

Ανώνυμος είπε...

Το βαθύ κράτος, δεν είναι μόνον στην Αθήνα. Κι εδώ στην επαρχία, ίσως είναι χειρότερα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Τί ενοείς ρε φίλε για βαθύ κράτος εδώ; Τι θέλεις να πείς και δεν τυο λές; ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί κι εσύ;

Ανώνυμος είπε...

esy pali ti kollima exeis , molis akoys vathi kratos soyrxete sto myalo to pasok?
ante se kana ofthalmiatro

Ανώνυμος είπε...

hi, new to the site, thanks.