Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8. ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Ενδιαφέρουσα θα είναι η βραδινή συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στο ΑΙΓΕΣ στη Βέροια.
Το θέμα που θα απασχολήσει τα στελέχη του κόμματος είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.
Μπορεί το αποτέλεσμα σε εθνικό επίπεδο να ήταν υπέρ του ΠΑΣΟΚ όμως, στην Ημαθία αλλά και σε όλους σχεδόν τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας η επικράτηση της ΝΔ ήταν καθολική έστω και οριακά.
Αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία δε νίκησε, ήρθε δεύτερο με μια ΝΔ που σημείωσε θεαματική πτώση σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να αναγκάσει τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας Βασίλη Ζωγράφο να μιλήσει για ήττα!
Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ημαθία ήταν για το ΠΑΣΟΚ αρνητικό, ούτε καν αισιόδοξο. Και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά όταν οι δυο μεγάλοι δήμοι, Βέροια και Νάουσα, δεν κατάφεραν με δημάρχους ΠΑΣΟΚ να νικήσουν τη ΝΔ.
Πως να νικήσει το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ σε Βέροια και Νάουσα όταν οι δυο δήμαρχοι έχουν συνεργαστεί και ψηφίσει τα δυόμιση αυτά χρόνια με στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ.
Τι μήνυμα άραγε έστειλαν Ουσουλτζόγλου και Καραμπατζός όταν ψήφιζαν τον Καραπαναγιωτίδη για πρόεδρο της ΑΝΗΜΑ, όταν παρίσταντο ως διακοσμητικές γλάστρες στην συνέντευξη- σόου του Μιχάλη Χαλκίδη κλπ.
Δεν αναφερθώ σε οργανωτικές ελλείψεις ή άλλα εσωτερικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ διότι δεν είναι αμιγώς πολιτικά αλλά έχουν βέβαια την σημασία τους. Δεν θα σχολιάσω τη λειτουργία του Γραμματέα και της ΝΕ ούτε αν έχουν ενστάσεις και παράπονα οι οργανώσεις της Ημαθίας.
Πιθανολογώ ότι η σημερινή συνεδρίαση θα έχει ενδιαφέρον αν παραστούν όλοι όσοι πρέπει και προβλέπεται αλλά και άλλα στελέχη που μπορούν να παραβρεθούν χωρίς δικαίωμα ψήφου. Ίδωμεν

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι όσοι συμμετείχαν έκαναν σκληρή κριτική στον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πασοκ Ημαθίας και ολοι εκτίμησαν ότι το αποτελεσμα των ευρωεκλογών για το Πασοκ στην Ημαθία ήταν αρνητικό.
Ο Παπαστεργίου όμως παρόλο που και η πλειοψηφία της Νομαρχιακής Επιτροπής στην προηγούμενη συνεδρίαση της εκτίμησε το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα αλλά και την αντιδημοκρατική και αντικαταστατική λειτουργία και του Παπαστεργίου και της παρέας του-μειοψηφία πια- αυτός συνεχιζε να λέει ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό λες και είναι αυτιστικός ή καλός υπάλληλος του Βουλευτή. Γιατί μόνο ο Τάσος και η πολύ μικρή παρέα του Παπαστεργίου δούλεψαν για τις Ευρωεκλογές στην Ημαθία για το ΠΑΣΟΚ κατά την άποψή τους πάντα. Ενώ δεν άκουσαν τίποτα από τη σκληρή κριτική που τους έγινε και δεν απάντησαν σε τίποτα για τα πολιτικά αίτια της ήττας και τη δική τους ανεπάρκεια...
Ας χρεωθεί λοιπόν ο Βουλευτής και οι αρεστοί του το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και καλή συνέχεια στο μικρό και καθαρό ΠΑΣΟΚ που αγωνίζονται να κρατήσουν!
Εμείς θέλουμε το μεγάλο, το πολυσσυλεκτικό και δημοκρατικό Πασοκ που αγωνίζεται για το λαό, τους πολίτες, την κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι ο παπαστεργιου βγηκε κατα λάθος. οποιος αλλος κι αν ηταν γραμματεας ολα θα ηταν πολυ καλυτερα>>

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαδίδεις παντου Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία ότι ο Ουρσουζίδης ετοιμάζεται να κάνει ανταρτικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Βέροιας με το Συνασπισμό;
Κι αν είναι αλήθεια να το καταγγείλεις δημόσια και με αποδείξεις.
Αν όμως δεν είναι τότε παραιτήσου γιατί δικάζεις ενδεχόμενες προθέσεις........που μόνο η χούντα το έκανε αυτό!
Αυτά που κάνεις και λες γύρω γύρω τυγχάνουν της εγκρίσεως της Δημάρχου Βέροιας;
Είναι και σε γνώση του Βουλευτή και του Φιλιππίδη;
Το σχεδιάσατε για βλάψετε όλους όσους είναι αντίθετοι με την κατασκευή του ΧΥΤΥ στη θέση 12.
Δεν θα σας περάσει όμως.

Ανώνυμος είπε...

Η διευρυμένη ήταν αρκούντως διευρυμένη; Έχουμε μέτρον της διεύρυνσης; Διάμετρο τέλος πάντων.
Ωραία τα δελτία τύπου και η εικόνα προς τα έξω. Μόνο που είναι σαν τα διπλά βιβλία που είπε ο Τσουκάτος.
Άλλη είναι η πραγματική κατάσταση και άλλη η δημόσια εικόνα.
Δεν άλλαξε τίποτε στο δούλεμα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι τους αρέσει. Λένε και κάνουν ότι θέλουν αδαπάνως.
Αφού η Βέροια έγινε όλη εργοτάξιο, Τώρα πιάσαν τα δύσκολα. Κάνουν καταϊφια μακρόστενα, φέρνουν την Βέφα και ετοιμάζουν να φέρουν και τον Κάτμαν.
Απογοήτευση. Απλά.

Ανώνυμος είπε...

Tο 6977244460 ανήκει στον Ουρσουζίδη,δεν τον παίρνεις ενα τηλέφωνο να τον ενημερώσεις σχετικά με τα όσα διαδίδει ο γ.της Ν.Ε., μπορεί να ειναι ενας τρόπος να βρεί τα μαλλιά που του λείπουν.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θέλετε πέστε.
Αύριο θα είμαστε Κυβέρνηση και τότε τα λέμε.
Θέλετε δεν θέλετε η Δεξιά κατέρευσε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΤΥΝΑΝ Κ' ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΕ ΣΥΡ.