Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ -ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

Ακόμη μια φορά και με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές, θα θέλαμε πούμε ότι, με κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει σχέση η Οικολογική Ομάδα Βέροιας. Ιδιαίτερα με τους Οικολόγους Πράσινους. Εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν, στους Οικολόγους Εναλλακτικούς, θα δούμε ότι και τότε, ίδια πρόσωπα πρωταγωνιστούσαν, με αποτέλεσμα να αποκαταστήσει ο Οικολογικός χώρος την εικόνα του, μετά από δέκα και πλέον χρόνια. Τα ίδια πρόσωπα και τώρα, με επικεφαλής τον κ. Τρεμόπουλο, προσπαθούν να επανακάμψουν, με την ίδια απαράδεκτη πολιτική κουλτούρα, που καμία σχέση δεν έχει με μια άλλη πολιτική ηθική που επικαλούνται. Σε καμία περίπτωση, οι Οικολόγοι Πράσινοι, δεν εκφράζουν τον Οικολογικό χώρο. Για του λόγου το αληθές, σε όλα τα καίρια και σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας, πάντα ήταν απόντες, αν και ο επικεφαλής κ. Τρεμόπουλος, έχει ως έδρα την Θεσσαλονίκη, όπου και καταλήγουν τα δικά μας προβλήματα.
Είναι λυπηρό πρόσωπα που έκαναν τόσο κακό στον περιβαλλοντικό χώρο, να προσπαθούν και πάλι να πείσουν για μια άλλη πολιτική που καμία σχέση δεν έχουν με αυτήν. Η επί είκοσι χρόνια προσπάθειά μας, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πρόσωπα και πράγματα. Τονίζουμε λοιπόν ότι, ειδικά ο επικεφαλής των Πράσινων, είναι μια απογοήτευση. Η ευαισθησία και το ενδιαφέρον των πολιτών, δεν μπορεί να έχει εκφραστή τον κ. Τρεμόπουλο.
Η Οικολογική Ομάδα Βέροιας, καμία απολύτως σχέση δεν έχει, με τους Οικολόγους πράσινους. Κρατά μάλιστα μια αυστηρή, κριτική στάση.
-Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε από την Οικολογική Ομάδα Βέροιας

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Ακόμη μια φορά και με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές, θα θέλαμε πούμε ότι, με κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει σχέση η Οικολογική Ομάδα Βέροιας. Ιδιαίτερα με τους Οικολόγους Πράσινους."
ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Ε?
ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; χαλάει η σούπα των Σκοπιανών; Βρήκαν έκφραση στους Οικολόγους αλλά τους πράσινους; Πολύτιμος συνεργάτης του Τρεμόπουλου ο Παρίσσης απο τη Νάουσα; Ψάρεμα στα τυφλά; Καλά έκαναν απο τη Βέροια και το διευκρίνησαν. Μήπως λένε και ψέματα; Τώρα τους ακούμε συνέχεια. Σε ποιό πρόβλημα όμως ήταν εδώ; Σε κανένε; Έτσι είναι οι ντεμέκ αγώνες των πράσινων, με βούλες ή ρίγες;

Ανώνυμος είπε...

Θα ανακυρίξει άραγες ο Τρεμόπουλος την Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας.Ας σοβαρευτούμε επι τέλους. Ο κάθε πικραμένος με κάθε τρόπο να επιπλεύσει; Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να τα χειρίζονται Τρεμόπουλοι. Και όσο σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλο τόσο ο Τρεμόπουλος με την οικολογία.

Ανώνυμος είπε...

Να σας ρωτήσουμε ρε τι σας βολεύει.

nikos είπε...

Πολύ μπέρδεμα ... πράσινα άλογα και μπλε αλεπουδιές...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που το δηλωσε ο Ασλανογλου Νοικολογικη ομαδα βεροιας οτι δεν εχει καμια σχεση σχεση με τους Οικολογους Πρασινους. Τωρα εκτιμουμε ακομα περισσοτερο τους Οικολογους Πρασινους. Οσο για τις Θεσεις των Οικολογων Πρασινων στα Εθνικα Θεματα δεν εχετε παρα να ανατρεξετε στην Ιστοσελιδα τους και να τις διαβασετε.

Νοικολογε ως και στο Πανδοικο σε πηραν χαμπαρι και σε πεταξαν απεξω?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ = ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.
ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥς ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.facebook.com/group.php?gid=24913935058&ref=mf#/topic.php?uid=24913935058&topic=10358

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΕΥΘΥΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Ακόμη μια φορά και με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές, θα θέλαμε πούμε ότι, με κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει σχέση η Οικολογική Ομάδα Βέροιας. Ιδιαίτερα με τους Οικολόγους Πράσινους."
ΠΟΙΑ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΤΗΤΑ

Xronika είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.
Χ Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πρέπεινα έχουν χοντρό ζόρι με τους οικολόγους της Βέροιας. Πολύ χοντρό. Και φαίνεται.
Πάντως, αν είανι υποτασικοί, ήρθαν στα ίσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη γειά.
Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. Επισημαίνω το ψυχιατρικό ενδιαφέρον πρώτα. Μετά είναι το πολύ περιορισμένο λεξιλόγιο των γνωστών που μόνο υβρίζουν. Και είναι γνωστοί απο το πολύ περιορισμένο λεξιλόγιό τους, επαναλαμβάνω. Τελικά καταντά βαρετό και χωρίς αντικείμενο να διαβάζεις γνωστά πρόσωπα, με γνωστό τρόπο που βιοπορίζονται με τρόπους της δεκαετίας του 1950-60.
Δεν ξέρω, αλλά βρές έναν τρόπο να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα γνωρισει ο κοσμος καλυτερα το προδοτικο κομμα

κ ολοι αυτοι που τραγουδανε, απλα θα μεινουνε μαkακες

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Χαρη , βρες επιτελους τον Τροπο που αρμοζει στον κυριο που ξερει να ζει με τις επιδοτησεις του ΥΠΕΧΩΔΕ κι ας τον πει σε ολους να παρουν 2-3 στρατιωτικα τζιπακια, φορτηγα κι αεροπλανα,
Αντε και με παπορι μπρε !!!!
Βρες μιαν ακρη στο πολεμικο ναυτικο κι αν δεν μπορεις πες τον σκουμπυ ολο και κατι θα σου βρει , εδω οικοπεδο με θεα σου δωσε . Παντως καταλαβαμε γιατι ηθελες αμφιδρομημενη την Μητροπολεως , επειδη δεν χωρουσε την νταλικα σου που την παρκαριζες οπου ναναι. Αληθεια εκει που παρκαρεις το τζιπακι σου πανω στο πεζοδρομιο στην κεντρικης σε εχει γραψει κανεις? Απορια κι αυτη ε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥLITA, Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η ΗΤΑΝ Η
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ
ΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τί ήταν και αυτό πάλι;
Ακούσατε τον Παρίση απο την Νάουσα στον Αυτιά;
Αυτόν ονόμασε στενό πολύτιμο συνεργάτη ο Τρεμόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Τους είδα κι εγώ πως τρώνε.
Ήτανε μόνο τρείς στο τζίπ και πήρανε έξι σάντουϊτσ απο την καντίνα στα μάλγαρα. Τα διόδια.
Τρώνε με χρυσές μασέλες.
Πήρανε και δύο μπύρες και πορτοκαλάδα.
Απο που τα λεφτά; Ποιός τους τα σπρώχνει;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟΥΡΗ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε καλά.
Μάλλον πλάκα κάνετε.
Σάντουιτς πήρανε μωρέ.
Δεν θα τρώνε κιόλας;
Πάτε καλά;
Άντε να μου χαθέίτε.
Να βγάλουμε αποσπάσματα να τους σκοτώσουμε. Αυτούς τους εγκληματίες.
Δέστε τι γίνεται γύρω μας μωρέ.

Ανώνυμος είπε...

Μονοι, ή μονος δημιουργεις θεμα ( βλεπε σαντουιτς) , μονος ή μονοι γραφετε για φαγωμα λεφτων . Λαλισατε τελείως?
Μαλλον εσεις ή εσυ μας κανετε πλακα , για να σας παρουμε στην πλακα.
Αληθεια που ειναι το αυτοκινητο της ομαδας και το δευτερο φορτηγο , και το τριτο τζιπ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 5.

ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩς,
ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΠΑΛΗ ,

ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΗς ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ?

ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΠ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗς ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΑ. ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?

ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ......

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχουν και πέντε μηχανές χοντα.
Και δύο υποβρύχια. Αυτοί τα έχουν.
Εσύ έχεις πίεση. Κοίταξέτο.
Θα πάθεις τίποτε χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

To parkarisma tvn oikologvn sas peiraxe,thn glamoyria tvn politikvn
den thn vlepeis,EMISUE KONTILOFORE.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα!!!
Ωραια απαντηση !!!
Γενικως Αναξιοι λογου.

Ανώνυμος είπε...

Μη λες οικολογους γενικως φιλε,
Tου Οικολογου με το Ο κεφαλαιο οπως θελει να πιστευει ο ιδιος για τον ευατο του.
Την γκαλουρια των πολιτικων την ξερουμε,Αυτο δεν αναιρει κι ουτε δικαιολογει να βιωσουμε και του Ασλανογλου του Νοικολογου. Emusie kontoflamofore

Ανώνυμος είπε...

Χοντρό ζόρι με τους Οικολόγους οι ... "αγωνιστές" του Σοσιαλισμού.
Με αυτούς ο Γιωργάκης και άλλους όμοιους που γέμισε το ΠΑΣΟΚ, θα αλλάξει την κατάσταση;
Ά και το άλλο.
Τους είδα να αναπνέουν τους Οικολόγοι. Που αυτά σημαίνει αποβολή απο τα πνευμόνια, διοξειδίου του άνθρακα. Που πα να πεί αύξηση αερίου του θερμοκηπίου κλπ, κλπ. Οικολόγοι σου λένε.
Αλήθεια, ποιά η άποψή τους για το κατάπλασμα με λιναρόσπορο; Γιατί σιωπούν; Πότε επιτέλους θα πάρουν θέση για το θέμα αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Τα γραφομενα σου πειθουν και τους πλεον αδαεις για το ποιον σου. Καλο ταξιδι λιναροσπορε

Ανώνυμος είπε...

Θα σοβαρευτείτε ειτέλους;
Τόσα νέα στη σελίδα του Χάρη και εδώ βρήκατε να βγάλετε το άχτι σας;
Τι σας έπιασε; Όποιος έχει κάτι να βγεί να το πεί. Τι είναι αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που διαβάζω. Γνωρίζω τα πράγματα απο μέσα, αν και είμαι μακριά απο τη Βέροια. Στην αναζήτηση για την Οικολογική Ομάδα, έπεσα και στη σελίδα σας.
Ένα θα σας πω. Μακάρι και στην πόλη μου να υπ΄ήρχε μια τέτοια Οικολογική οργάνωση.Το ότι τους επιτίθενται, είναι φυσικό. Δημιουργούν αντιπάλους με την έντονη δράση τους.
Ήθελα να σας βεβαιώσω, πως δεν γνώρισα περισσότερο οργανωτικά μυαλά. Πιό αποφασιστικά. Εάν ήσασταν και εσείς παρόντες πρίν απο κάποια απο τις ενέργειές τους, θα με πιστεύατε.
Είναι εντυπωσιακή, σας τονίζω, η οργανωτική ικανότητά τους. Στα πλέον δύσκολα. Και εκεί που λές "τι γίνεται τώρα;", αυτοί τελειώνουν το θέμα. Το είδα και το έζησα απο μέσα και απο κοντά. Μην τους αδικείτε. Διαφωνείστε, αλλά μην τους αδικείτε. Είναι απίστευτοι στην οργάνωση και εκτέλεση μιας κατάστασης.

Ανώνυμος είπε...

Όσο μακρυα και να πας , η γραφη σου παραμενει ιδια. δεν τους αδικουμε , οι ιδιοι αδικουνε τον ευατο τους , με τις μεροληψιες και τις υμετερότητες

Ανώνυμος είπε...

...................

Ανώνυμος είπε...

??????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ
ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΜΙΣΘΟ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΥΓΕ ΕΜΙΣΘΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το κάνει γιαυτόν μωρέ.
Για την φουκαριάρα τη μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντυπωσιακή, σας τονίζω, η οργανωτική ικανότητά τους. Στα πλέον δύσκολα. Και εκεί που λές "τι γίνεται τώρα;", αυτοί τελειώνουν το θέμα. Το είδα και το έζησα απο μέσα και απο κοντά. Μην τους αδικείτε. Διαφωνείστε, αλλά μην τους αδικείτε. Είναι απίστευτοι στην οργάνωση και εκτέλεση μιας κατάστασης.

Την εκτελούν στο πιτς φυτίλι . Μπαμ και κατω , και μετα οταν τους μπαγλαρωνουν κλαιγονται για το αδικο συστημα. Προφανως και το συστημα κανει τη δουλεια του , αλλα όταν απο το συστημα διαλεγεις να πολεμησεις μονο αυτους με τους οποιους δεν εχεις πολιτικες και αλλες φιλιες το πραμα βρωμαει , και μαλιστα πολυ. Γινεσαι χειρότερος απο αυτό και εξεφτυλιζεις την οικολογια.

Πεταμε που και που κι ενα καταγγελτικο υβριστικο προς ολους και ολα κειμενο , και το παιζουμε ασπυλοι επαναστατες.
Ολοι οι παλιοι φυγανε , και πολλοι απο τους νεώτερους. Ώσπου να σε παρουν χαμπαρι κι οι νεωτεροι , εκτος και αν τους αρεσει το παιχιδακι σου, νοιωθουν οτι κατι κανουν , αλλα εσυ κατα βαθος ξερεις τι κανεις.
Ακομα δεν θελεις να δουλέψεις για να εισαι αφιερωμενος στον αγωνα για την οικολογια?
Τετοια έλεγε στους παλιοτερους.
Αλήθεια για εκείνο το προγραμμα καθαρες διαδρομές πόσα πήρες απο το ΥΠΕΧΩΔΕ? Και δεν ειδε κανενα ουτε ενα φυλλάδιο , ούτε μια ανακοινωση στις εφημερίδες..........

Ρε σεις οι αλλοι που στε εκει μεσα μαζι του ,μαζεψτε κανα φραγκο εισφορα για τον αγωνιστη , αφου τοσα σας προφερει με το να σας κανει διασημους καθε τρεις και λιγο.
Α και μην ξεχνατε να του αναβεται και κανενα κερι, τζιπακια σας πηρε ( υπερτιμολογημενα ?) , βολτες με κανο σας κανει, κοτετσι διπλα στο ποταμι σας εχει μην ειστε αχαριστοι. Ρε σεις εμαθε να το οδηγει το πετουμενο ή ακομα βαζει αλλους στο ονομα της Οικολογικης Ομαδας να το κάνουν?

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση. Να τους απαγάγουμε, να τους στείλουμε δεμένους στο γκουαντανάμο, να ησυχάσουμε και να μην ασχολούνται όλοι μαζί τους.
Κάποιος αναφέρει εδω για πληρωμένο κονδηλοφόρο. Γνωστά πράγματα.
Τόσα σχόλια, για μια οικολογική ομάδα. Αν δεν είναι ερρώστεια αυτό τι είναι;
Βέβαια, είναι καλό για τον τόπο, αλλά καταστροφή για ελεχίστους η κατάσταση περί την θέσην 12.
Όλα τα όνειρα, έγιναν καπνός.
Εκεί, στη Δ΄ Εθνική, με αυτό το Σοσιαλίζον κατάπτυστο θράσσος.
Αυτούς εκθρέψαμε στο Πασοκ.
Και ακόμη τους κουβαλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ τι πάθανε όλοι με την Οικολογική ομάδα στη Βέροια.
Αν κρίνω απο αυτά που διαβάζω, πρέπει να έκανε μεγάλη ζημιά.
Αφού τα κατάφεραν, μπράβο τους.
Και σανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πάθουν;
Όταν τους βγάζουν κάθε τόσο στο ΛΟΤΟ και βλέπει όλη η Ελλάδα τα χάλια μας εδώ, τι να περιμένει κανείς;
Βάζουν τους υπαλλήλους τους Βουλευτάδες, Νομαρχαίοι και Δήμαρχοικαι ξεδιπλώνεται η πολιτική τους παιδεία.
Την καρυδιά που βγάζει καρίδια πετάνε πέτρες.
Ευτυχώς για όλους μας, που συνεχίζουν αυτά τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι , ναι , βρισε κι αλλο το πασοκ , και κανε συμφωνιες με το αλλο πασοκ και μετα με το παρ αλλο.
Με την Νουδουλα καλα τα πηγες αυτα τα χρονια, αντε και με το πασοκ τωρα. Ερχεται στην εξουσια και ξερογλυφεσαι ε προσπαθωντας να κανεις φιλιες με την φιλη μας που πολυεμφανιζεται εδω μεσα ε? σε πηραμε χαμπαρι ρεεεεεεεεε, αντε να σε παρει κι αυτη!!!!!

Xronika είπε...

H ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.
Χ ΜΟΧΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι μάθαμε δηλαδή Χάρη;
Να δω κι εγώ τι μου διέφυγε.
Εγώ κατάλαβα εκείνο το διαχρονικό.
Λέγε - λέγε, κάτι θα μείνει.
Η κριτική, δεν γίνεται πίσω απο παραβάν.
Η όποια κριτική.
Βγαίνεις και λές ότι είναι να πείς και βέβαια, θα δεχθείς και την κριτική των άλλων.
Εξ άλλου, είναι γνωστό σε όλους με ποιόν τρόπο βγάζουν το ψωμί τους κάποιοι παντός καιρού.
Σου τα λέω, γιατί ο ίδιος τα λέει σε καφέ δεξιά και αριστερά, ότι γράφονται εδώ.
Και κορδώνεται κιόλας. Κι εμείς τον ακούμε.
Λές και πήρε σε πληστηριασμό την κατάσταση με τους οικολόγους της Βέροιας. Και πάλι ξέρουμε γιατί. Σου λέω ότι μας τα λέει ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙς ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ . ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥς ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙς ΤΗΣ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥ