Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Η "ΕΝΟΧΗ" ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ

Την Δευτέρα 4-5-2009, έγινε η δίκη τριών μελών της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας, στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Απέναντι βρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Τσιότρας. Το 2007, τα τρία αυτά άτομα, εισέβαλαν στο γραφείο του στην Περιφέρεια και άδειασαν τρία τσουβάλια με αμμοχάλικο από τον Αλιάκμονα. Η δίκη λοιπόν, αφορούσε αυτήν την υπόθεση, με την κατηγορία ότι διεκόπη η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας. Αυτό, ξαναέγινε στη Βέροια το 2008 όταν ήταν μαζί και ο Νομάρχης Ημαθίας και ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ. Τότε, «έπεσαν», επτά σακιά αμμοχάλικου του Αλιάκμονα. Και ξαναέγινε διότι συνεχιζόταν το έγκλημα σα να μη συνέβη τίποτε.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:http://xronikagr.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν οι οριτζιναλ οικολογοι και οι δηθεν. η ομαδα της βεροιας ειναι οικολογοι και ειναι γνωστοι σε ολη την ευρωπη. οι αλλοι ειναι γνωστοι μεταξυ τους.

Ανώνυμος είπε...

εννοειτε την οικολογικη ομαδα βεροιας ως οριντιναλ?
ναι στη θυρα 4 της πολιτικης πρωτη μουρη καθε κυριακη.
Οντως χουλικανιζουν και μυρικαζουν τα καραγκιοζλικια τους.
Και ο ρωχαμης γνωστος σε ολη την ευρωπη ειναι. Αλλα τι να κανουμε αλλοι φροντιζουν να διατυμπανιζουν το καθε ρεψιμο τους ως οικολογικο ακτιβισμο κι αλλοι προτιμουν στα σιωπηλα να βαδιζουν και να παραγουν ουσιαστικο έργο, να ανοιγουν δρομους επικοινωνιας , κι οχι να υψωνουν ντουβαρια . Τοσο τους κοβει, τετοια πρατουν.