Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΜΕΛΙΚΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟ

Βγήκαν τα μαχαίρια στον Δήμο Μελίκης αυτή την εβδομάδα και φαίνεται ότι άρχισε η εβδομάδα των Παθών στην παράταξη της πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες έχει υποβληθεί ένσταση- αναφορά στην Περιφέρεια από δημοτικό σύμβουλο (γνωρίζουμε το όνομά του) σχετικά με την νομιμότητα ενός έργου που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και έχει κατασκευαστεί από εργολήπτη που έχει στενή πολιτική σχέση με την διοίκηση του δήμου.
Η αναφορά του συμβούλου της πλειοψηφίας εστιάζει στις ποσότητες των υλικών που έχουν δηλωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν και ζητείται να γίνει έλεγχος σχετικά.
Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την υποβολή της αναφοράς έχουν αρχίσει σχόλια και κρίσεις από όλες τις πλευρές και πρέπει να σημειωθεί ότι έχει άμεση γνώση της υπόθεσης και η παράταξη της αντιπολίτευσης και είναι σίγουρο ότι θα φέρει το θέμα στην ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

5 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ως μέλος της αντιπολίτευσης θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του μπλογκ οτι το ζήτημα του τρόπου κατασκευής του έργου το έχουμε φέρει πολλες φορές στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και στις απευθείας αναθέσεις έργων σε εργολάβους-δημοτικούς σύμβουλους που αποτέλεσε πάγια τακτική καθ ολη την θητεία του κ. Καρελη. Αισθάνομαι δικαιωμένος που έστω και τώρα το θέμα απασχολεί΄ και σύμβουλους της συμπολίτευσης .
Περα όμως απο την ικανοποίηση μου για την εξέλιξη αυτή, δεν θα κρύψω και την απορία μου αλλά και τον θυμό μου, που ο εν λογω σύμβουλος δεν το έπραξε στο παρελθόν παρ,οτι γνώριζε πολυ καλα το τι γινεται στην παραταξη μέλος της οποιας ειναι, εχοντας μάλιστα και διακριτό ρόλο καθ ολη σχεδον την θητεία του κ. Καρελη.
Περα απο τις οποιες σκοπιμότητες που πιθανώς να κρύβει αυτή η κίνηση, δεν μπορώ παρα να την χαιρετίσω
Εξάλλου, κάλιο αργά παρά ποτε...

Ανώνυμος είπε...

NAI NIKO MOY,TOSA XRONIA POU HTAN O KYRIOS AYTOS? SYNEPRATE STO MEGALO GLENTI ME TO DHMARXO KAI TOYS ERGOLAVOUS. TORA TOU BROMISANE? DEN TON KALOUN STA GLENTIA PIA? AS MAS PEI KAI GIA TA 90 FORTHGA MPAZA POU MAZEPSANE APO TA XANTAKIA THS AGKATHIAS...KAI TOSA ALLA AISXH... ARISTH KOUKOURIKOU Y.G. BEBAIA TO ERGO TO XOUME KSANADEI ME TON VENIOPOULO, OTAN AYTOMOLHSE KAI TON KATHGOROUSE TO IDIO PERIVALLON GIA KATAXRHSH

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Χάρη εσύ και τα αποκλειστικά σου θέματα. Ολόκληρες εφημερίδες από την Βέροια δεν το είχαν το θέμα σήμερα όπως θα έπρεπε. Γιατί άραγε; Δεν έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση;

Xronika είπε...

Το τονίζω και μέσα στην ανάρτηση. Γνωρίζω, όπως και το σύνολο των δημοτών του Δήμου Μελίκης, ποιος έκανε την καταγγελία. Γνωρίζω και το όνομα του εργολήπτη- κατασκευαστή όπως και το περί ου ο λόγος έργο. Δεν τα δημοσιοποιώ διότι δεν είναι η κατάλληλη, δεοντολογικά, στιγμή. Όταν αποφασίσει η μια από τις δυο πλευρές να βγει στη δημοσιότητα θα δούμε επίσημα και τα ονόματά τους.
Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

AN SE ENA REPORTAZ DEN EXEI ONOMATA TOTE EINAI XORIS ZOYMI. BEBAIA OLOI KATALABAN GIATI TA ANAFEROYN OI LIOLIOPOYLOS KAI KOYKOYRIKOY ALLA AYTO DEN LEEI TIPOTA EPISHMO. ESY POTE 8A GRAPSEIS ONOMATA KYRIE MOXLA?