Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟΚ και ΑΡΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, καταδικάζει απερίφραστα την καταστροφή τριών καταστημάτων και τριών αυτοκινήτων, από οπαδούς των συνδέσμων των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, που έγιναν στην πόλη μας.
Οι διοικήσεις των δυο αυτών συνδέσμων, παρότι κλήθηκαν σε συζήτηση, αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο διάλογο που ζήτησε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.
Η καταστροφή καταστημάτων συμπολιτών μας, στην κρίσιμη αυτή οικονομική περίοδο που όλοι μας ζούμε και μάλιστα από συντοπίτες μας οπαδούς, δεν δικαιολογείται.
Δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να δουν τα σύγχρονα αδιέξοδα της ανεργίας, της φτώχειας, της αλλοτρίωσης, της συνείδησης των δικαιωμάτων κι αυτό τους οδηγεί στη βία που τη χρησιμοποιούν σαν μέσο εκτόνωσης προς κάθε κατεύθυνση, μέσα και έξω από το γήπεδο.
Δυστυχώς κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την κυνική εμπορευματοποίηση του αθλήματος, που οδηγεί στην ανάγκη να δημιουργηθούν ολόκληροι "στρατοί" που θα υπερασπίζονται τα οικονομικά συμφέροντα των ομάδων – επιχειρήσεων – μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό, στρατοί που έχουν αμειβομένους λοχαγούς και απλούς άμισθους στρατιώτες που τους συντηρούν απλά για να τους χρησιμοποιούν. Ελπίζουμε ότι τα γεγονότα θα προβληματίσουν τους ενεχόμενους φορείς και δεν θα επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: