Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ο ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ- ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΚΗΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ

Πλήρως "δικαιώθηκε" το ρεπορτάζ που κάναμε για τον δήμο Μελίκης. Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ισαάκ Χαλκίδης έκανε την προσφυγή εναντίον των κατασκευαστών Μαμουτόπουλου- Ματσούκα καταλογίζοντας κακοτεχνίες. Ζητά έλεγχο από τις Τεχνικές Υπηρέσίες και προειδοποιεί ότι δεν θα σταματήσει αν διαπιστωθεί ότι υπήρξαν παραβάσεις της μελέτης.
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στο δήμο Μελίκης στην παράταξη της πλειοψηφίας. Και αυτό συμβαίνει διότι ο νυν δήμαρχος Κώστας Κάρέλης αθέτησε την πολιτική συμφωνία που είχε κάνει με τον πρώην συνεργάτη του και υποστηρικτή του από το 2002 Ισαάκ Χαλκίδη. Μια συμφωνία που προέβλεπε ότι με την ολοκλήρωση των δυο θητειών του ως δημάρχου ο Κ. Καρέλης θα αποχωρούσε και θα αναλάμβανε επικεφαλής της παράταξης ο κ. Χαλκίδης. Αυτό δεν έγινε και ...όλα είναι ανοιχτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΣΑΚΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ? ΜΗ ΜΑΣΑΣ!ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ; ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕ Η ΜΕΛΕΤΗ; ΜΠΗΚΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ; ΔΕΝΤ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑΝ Ή ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ; Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ;