Σάββατο 18 Απριλίου 2009

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο Σ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Κουκουρίκου ή Κοτζαμπασόπουλος)
Πήρε την οριστική απόφαση ο δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης και θα εκτεθεί για τρίτη συνεχή φορά στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και θα διεκδικήσει την εκλογή του στηριζόμενος σε ένα μεγάλο ποσοστό στο υπάρχον διοικητικό σχήμα.
Ο Κ. Καρέλης, εξελέγη δήμαρχος το 2002 με την υποστήριξη της ΝΔ και ιδιαίτερα του βουλευτή του κόμματος Μιχάλη Χαλκίδη. Πρέπει να θυμίσουμε ότι στις εκλογές εκείνες υποψήφιος δήμαρχος ήταν και τότε δήμαρχος και στέλεχος της ΝΔ Κώστας Βενιόπουλος που είχε τότε μεγάλη πολιτική και όχι μόνο κόντρα με τον βουλευτή.
Στο διοικητικό σχήμα του Καρέλη ως γνωστόν συμμετείχε και Ισαάκ Χαλκίδης, αδελφός του βουλευτή, και ήταν ως το τέλος του 2008 πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Οι δύο άνδρες είχαν κάνει μια πολιτική συμφωνία ότι μετά από δυο τετραετίες στην διοίκηση ο κ. Καρέλης θα αποχωρούσε και μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος είχε βγει δημόσια και είχε προετοιμάσει το έδαφος για τούτο. Ωστόσο, η υπόθεση είχε μεγάλο παρασκήνιο και όπως εξελίχθηκε απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι ήδη σημειώθηκε το πρώτο ρήγμα στην παράταξη της πλειοψηφίας με τον Ισ. Χαλκίδη να τίθεται αντιμέτωπος του δημάρχου και ήδη να έχει ξεκινήσει τις διεργασίες και τις βολιδοσκοπήσεις για εξεύρεση υποψήφιων συμβούλων.
Από την άλλη μεριά, στο ΠΑΣΟΚ, ήδη έχουν πάρει μια κατ΄ αρχήν πολιτική απόφαση να συγκροτήσουν και να στηρίξουν ψηφοδέλτιο στον δήμο Μελίκης αλλά η προοπτική της νίκης είναι πολύ μακρινή δεδομένων των δυνάμεων που έχει κάθε κόμμα στην περιοχή.
Συμπερασματικά: Ο Κώστας Καρέλης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος σίγουρα. Ο Ισ. Χαλκίδης θα επιχειρήσει να καταρτίσει ένα ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο. Αν δεν τα καταφέρει θα αποσυρθεί. Λέγεται ότι έχει εξασφαλίσει την συνεργασία του άλλοτε πολιτικού του εχθρού Κ. Βενιόπουλου. Τέλος, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται και ήδη δυο ονόματα έπεσαν στο τραπέζι. Πρόκειται για την κ. Αρίστη Κουκουρίκου, δασκάλα, μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και τον κ. Αντώνη Κοτζαμπασίοπουλο, δάσκαλο, μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρόβλεψη είναι οτι ο Καρέλης είναι το φαβορί για τις εκλογές. Όμως, αν ο Χαλκίδης αποφασίσει να του κάνει πόλεμο τότε ο δρόμος προς τη νίκη του θα είναι πολύ δύσκολος. Όμως, ο Χαλκίδης, για τον βουλευτή λέω, δεν μπορεί να βγει απέναντι γιατί θα κατηγορηθεί ότι δίνει το δήμο στο ΠΑΣΟΚ.
Οπότε, τα πράγματα είναι δύσκολα για το Χαλκιδαίικο. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τύχη με τον υπάλληλο του Χρυσοχοϊδη. Η Κουκουρίκου είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που μπορεί να δόσει μάχη και να σταθεί με αξιοπρέπεια. Πρέπει όμως να πω ότι και αυτή δεν πρόκειται να ενώσει το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Μελικιώτης

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟιος αντώνης ρε παιδια? Ο υπάλληλος? Ελεος, αυτά βλέπει ο κόσμος και μας μουτζώνει. Να μπουν παιδιά που ανέβηκαν με την αξία και τη δουλειά τους και όχι με τα κολητιλίκια. Αρίστη κάνε μια δυνατή ομάδα βάλε και τον αντώνη μέσα ως σύμβουλο και είσαι δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτώ που αντί να μας ενδιαφέρει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ στη Μελίκη ασχολούμαστε με ονόματα. Είτε ο Αντώνης είναι είτε η Αρίστη είναι αν ο χώρος είναι διασπασμένος τότε το μόνο που θα κερδίσει θα είναι μια καλή ήττα. Σοβαρότητα λοιπόν και προσπάθεια για ενότητα. Εδώ θα δούμε τον βουλευτή Σιδηρόπουλο και τους επίδοξους βουλευτές ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΚ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ τι θα κάνουν με τα στελέχη τους που είναι με τον ΚΑΡΕΛΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...Η ΜΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ... ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ)??? ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Α Ή Β ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

O KARELIS EINAI AXARISTOS. TON EKANE DHMARXO O XALKIDIS KAI TON DOULEPSE KANONIKA. OMOS OLA EDO PLHRONONTAI.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ στη Μελίκη ή αν υπάρχουν πρόσωπα να εκλεγούν ικανά να βοηθήσουν τον τόπο τους;
Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποια Ν.Δ.;
Η αυτοδιοίκηση είναι θέμα προσώπων που δεν θα είναι κατ ανάγκη κομματικές επιλογές.
Πρόσωπα που πρέπει να αναδεικνύει η τοπική κοινωνία.
Στραβά αρμενίζουμε σε στραβό γιαλό.
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν κι αλλα ονοματα στο ΠΑΣΟΚ. Θεωρω ομως τον Κοτσαμπασοπουλου την ιδανικοτερη λυση γιατι θα μπορεσει να επαναφερει στο χωρο καποιουσ "μεταναστες" πασοκους. Η Αριστουλα ειναι πολυ καλη αλλα στη Μελικη δεν εχουν τυχη οι γνησιοι αγωνιστες και ιδεολογοι... Εδω δεντη βγαλανε συμβουλο, θα τη βγαλουνε δημαρχο; (αληθεια, οι τζφεραιοι τι θα κανουνε?)