Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗ

*ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΕ ΟΓΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η χθεσινοβραδινή συγκέντρωση του βουλευτή της ΝΔ Ημαθίας Μιχάλη Χαλκίδη στην Βέροια. Εκατοντάδες οπαδοί του κόμματος και ψηφοφόροι του συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα και εκτός αυτής και όπως ήταν φυσικό γέμισε με ικανοποίηση τον βουλευτή και τους συνεργάτες που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δώσει μεγάλο αγώνα ώστε να η συγκέντρωση να γίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.
Ο Βουλευτής εξ αρχής τόνισε στην ομιλία του ότι έχουν γίνει λάθη από κυβερνητικά στελέχη (υπουργούς κλπ) και ότι θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι είναι υπηρέτες του λαού και κανενός άλλου.
Ο Μ. Χαλκίδης αναφέρθηκε επί μακρόν στα επιτεύγματα της διακυβέρνησης της ΝΔ συμπεριλαμβάνοντας σ΄ αυτά και όσα έχουν γίνει και στην πρώτη θητεία αφού κατά την άποψή του υπάρχει λογική συνέχεια.
Έκανε μεγάλη αναφορά στο αγροτικό πρόβλημα και καταμέτρησε τις πολλές παρεμβάσεις του αρμόδιου υπουργείου κατά παραγωγή (βαμβάκι, ροδάκινο κλπ) και συμπέρανε ότι η κυβέρνηση φρόντισε τον αγρότη και θα συνεχίσει να το πράττει.

-Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές της ΝΔ από γύρω νομούς (Τζαμτζής, Καράογλου κλπ), οι νομάρχες Πιερίας, Πέλλας και Θεσσαλονίκης, δήμαρχοι της Ημαθίας (Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπαποστόλου, Καρέλης) ο νομάρχης Ημαθίας Καραπαναγιωτίδης, δημοτικοί σύμβουλοι.

-Εκατοντάδες άνθρωποι δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα και είχαμε την εικόνα να γίνεται μια συγκέντρωση μέσα στην αίθουσα και άλλη μια εκτός αυτής όπου οι συγκεντρωμένοι άκουγαν την ομιλία από μόνιτορ που είχε στηθεί.

-Ο μεγάλος όγκος των συγκεντρωμένων οδήγησε αρκετούς να κάνουν διάφορα σχόλια όπως αυτό: Η ΝΔ δεν θα βρίσκει υποψήφιους βουλευτές για τις ερχόμενες εκλογές δεδομένου ότι πρώτος θα είναι ο Χαλκίδης και θα εκλεγεί μόνον αυτός.
Μ΄ άλλα λόγια τρόμαξαν οι άλλοι και ...αποχωρούν.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fysika megalo ogko eixe afoy pigan apo periergia kaI yposxethike faei.........

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΩΡΙΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ?????

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για την Ημαθία η δυναμική αυτή του Χαλκίδη δεν έφερε ενα Υπουργιλίκι-υφυπουργιλίκι.Δυστυχώς για την Ημαθία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημούλης τι ζητούσε εκεί; Πιστεύω σαν παλιός συνάδελφος Δήμαρχος, και όχι σαν ψηφοφόρος της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου κύριε Μόχλα να ήταν 5 μονάδες μπροστά η Ν.Δ. τι χαμός θα γινόταν στη συγκέντρωση. Φυσικά δεν θα την έκανε εκεί , γιατί απ'ότι φάνηκε φοβήθηκε μήπως δεν έχει κόσμο και έγινε σε κλειστό χώρο η συγκέντρωση , άσχετα αν τελικά γέμισε και ο έξω χώρος και οι γύρω δρόμοι , γι'αυτό αναγκαστηκε η Αστυνομία να κλείσει την άνοδο προς Βέροια.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από ανεγκέφαλος είσαι και αγράμματος. Είναι φυσικό να έχουν πανικοβληθεί οι των άλλων βουλευτών και επίδοξων βουλευτών του κόμματος αφού η συγκέντωση ήταν τεράστια, χωρίς προηγούμενο σε περίοδο που δεν είναι προεκλογική.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πίστευε κανείς ότι θα είχε λιγότερο κόσμο;
Μα επιτέλους δεν καταλαβαίνετε ότι διανύουμε μια προεκλογική περίοδο δίχως επίσημες υποψηφιότητες και ότι πολλοί νεοδημοκράτες σε τέτοιες περιπτώσεις θα πάνε να προσκυνήσουν μπας και έστω την τελευταία στιγμή πάρουν κανένα βόλεμα για τους ίδιους ή τα παιδιά τους;
Μόνο αν είσαι φανατικός οπαδός κάποιου προσώπου ή κάποιου κόμματος δεν θέλεις να αντιλαμβάνεσαι την αθλιότητα που υπάρχει γύρω σου.
Και δυστυχώς ο Χαλκίδης δεν αποτελεί εξαίρεση.
Και αναφορικά με τη διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, τι είναι αυτό που προκαλεί εντύπωση;Αν δηλαδή η Ν.Δ. είναι πεσμένη πιστεύει κανείς ότι ένας βουλευτής δεν μπορεί να συγκεντρώσει 23 χιλιάδες ψηφοφόρους σε μια συγκέντρωση και δη ο βουλευτής που ελέγχει την κομματική οργάνωση;
Ρε σεις, μπας και πρώτη φορά θα ψηφίσετε και κάνετε σαν τα χαρούμενα παιδάκια στο Λούνα Πάρκ την πρώτη φορά;
Υ.Γ.
Λίγο πονηριά δε βλάπτει. Γιατί δεν σκέφτεστε ότι προτίμησε τον χώρο για να σχολιάζετε εσείς τώρα τις μπαρούφες που λέτε;

Ανώνυμος είπε...

<< ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ >>...ΣΩΠΑ,
ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

O XALKIDIS EINAI SUPER. EINAI O KALYTEROS STH ND KAI OLOI OI ALLOI ZHLEYOYN.
O FOTIADIS NA PAEI STHN EKLHSIA KAI O TSABDARIDIS STA DIKASTHRIA.

Ανώνυμος είπε...

και εσύ που τον γλείφεις σε ποια αργόμισθη δημόσια θέση θα πας ή ήδη έχεις βολευτεί;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιδηρόπουλος έκανε στον ίδιο χώρο εκδήλωση, είνα πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δεν είχε κόσμο έξω στον δρόμο, θα το διαφήμιζε αν είχε όπως ο Χαλκίδης. Οι άλλοι δυο βουλευτές της ΝΔ όταν κάνουν συγκεντρώσεις προτιμούν μπαρ και καφέ για να είναι σίγουροι. Ο Φωτιάδης αν θυμάμαι καλά πριν από χρόνια έκανε μια συγκέντρωση στην πολύ πιο μικρή αίθουσα στο ξενοδοχείο έξω από την Πατρίδα. Ας το πάρουμε παιδιά απόφαση ότι ο Χαλκίδης είναι πρώτος και με διαφορά στη ΝΔ και ότι αυτός είναι που την κρατάει σε όλο το νομό.

Ανώνυμος είπε...

KAI O ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

KAI O ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.