Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Νάουσα χτες Κυριακή με το παραδοσιακό δρώμενο "Γιαννίτσαροι και Μπούλες". Την πόλη της Ημαθίας επισκέφθηκαν χιλιάδες κόσμου εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο καιρός ήταν ιδανικός.
Επίσης, στη Μελίκη χτες το μεσημέρι έγινε η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου στο κέντρο της πόλης και σήμερα το μεσημέρι, στη 1, θα γίνει η παρέλαση των αρμάτων και αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμου.
Επίσης, χτες στην πλατεία ΣΣ Αλεξάνδρειας ο σύλλογος Σερβιωτών "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ" άναψε τον φανό, μια εκδήλωση που κρατάει αρκετά χρόνια και μαζεύει πάρα πολύ κόσμο. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου, ο Νομάρχης Κ. Καραπαναγιωτίδης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Τέλος, σήμερα σε όλους τους δήμου της Ημαθίας γίνονται εκδηλώσεις για τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ. Στην Αλεξάνδρεια στο χώρο του Δ. Αμφιθεάτρου, στο Πλατύ στο γήπεδο, στην Κορυφή επίσης στο γήπεδο κλπ.
Οι απόκριες πέρασαν, η αγορά κινήθηκε, ο κόσμος ξέσκασε για λίγο. Από αύριο επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ.