Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "12"

Ευθέως και χωρίς περιστροφές ακούσαμε όλοι μας την Κυριακή από το στόμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να παίρνει θέση για την περιβόητη θέση "12" όπου πρόκειται να κατασκευαστεί η ΜΕΑ - ΧΥΤΥ.
Ο Γ. Παπανδρέου πρόταξε την ασφάλεια των νερών του ποταμού Αλιάκμονα και μίλησε για άμεση ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της λύσης του τεράστιου προβλήματος της διαχείρισης απορριμμάτων στην Ημαθία η οποία ωστόσο μπορεί να γίνει σε άλλο σημείο και όχι στην συγκεκριμένη θέση.
Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θορύβησε πολλούς και άρχισαν οι αντιδράσεις. Αυτή τη φορά δεν βγήκε κανείς να γράψει "εξυπνάδες" όπως έκαναν με την επίσκεψη Βενιζέλου. Τότε, έγραψαν ότι ο Βενιζέλος δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ το οποίο το εκφράζει θεσμικά ο Γραμματέας του κ. Ραγκούσης που το καλοκαίρι πήρε μια θέση εντελώς αντίθετη με αυτή του προέδρου του.
Πιθανόν να μην γνώριζε το ζήτημα, πιθανόν να παρασύρθηκε, πιθανόν να ήθελε να κάνει πολιτική εκδούλευση σε ορισμένα τοπικά στελέχη.
Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Παπανδρέου δεν αμφισβητείται και ουδείς μπορεί να βγει και να ισχυριστεί ότι δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Θα ήταν τρελό.
Τώρα γράφουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει καλά το θέμα γιατί μίλησε για ΧΥΤΑ, λες και το ζήτημα είναι η μέθοδος και όχι η θέση.
Όπως και να έχει το ΠΑΣΟΚ, έστω τελευταίο, πήρε επίσημα θέση. Είναι κατά της θέσης "12" και θα πρέπει ο ΕΣΔΑ άμεσα να ανακρούσει πρύμναν και να ψάξει να βρει άλλη θέση να κατασκευάσει την μονάδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KANONIKA ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΕΓΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΩΔΕΚΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΈΜΒΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Χάρη είσαι φοβερός.
Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι ο Παπανδρέου είναι αντίθετος στη θέση 12???
Μπράβο!
Τότε να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ για να ακυρωθεί το έργο και όχι ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κάνει πολλά.
Ραντεβού στην πλ. Αριστοτέλους να σε δώ με σημαία του ΠΑΣΟΚ να φωνάζεις
ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
και..
ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ 12 ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ
Αχα χου χαααα
φιλάκια κολλητέ
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

TELIKA POIOS MILAEI GIA TO PASOK? O GIORGOS, O TASOS, O STERGIOS, O DALAS?
MHPOS MILAEI O KOSTAS ASLANOGLOY POY EMFANISTIKE META APO XRONIA KAI TORA POY EMEINE XORIS TON ROYSOPOYLO STO PASOK? EGINE XANA PASOK O ASLANOGLOY?

Ανώνυμος είπε...

Α όλα κι όλα...
Ο Κωστάκης είναι η επιτομή του ΠΑΣΟΚ, του βαθέος ΠΑΣΟΚ.
Έτσι έμαθαν τα παιδιά ΌΤΑΝ ΜΠΉΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΊΑΣ.

Αυτοί ήταν οι Πασόκοι της δεκαετίας του 80 και ο Κωστάκης είναι κλασικό δείγμα της εποχής.
Την εποχή που το ΠΑΣΟΚ φύτρωνε παντού σαν την αγριάδα τα παιδιά αυτά έγιναν μούρες κολλώντας αφίσες και μετά δικαιώθηκαν με θέσεις στο δημόσιο.
Τι; Να γινόντουσαν από σοσιαλιστές ... ληστές;
Να τους άφηνε το κόμμα να ξεπέσουν; Και μετά πως θα το εκπροσωπούσαν στην κοινωνία;

ΟΙ καιροί όμως άλλαξαν το ΠΑΣΟΚ μίκρυνε και δεν χωρούσε πια τις απαιτήσεις τους. Η Ν.Δ. ήταν στα πάνω της και ο Ρουσόπουλος ήταν ένας καλός συνάδελφος που αναζητούσε στηρίγματα παντού.

Τι να έκανε το παιδί;
Πήγε με τον Ρουσόπουλο για να υποστηρίξει την αργομισθία του και για να υποστηρίξει την εφημερίδα του.
Αφήστε που τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να πέσει και στα χέρια των Νεοδημαοκρατών Νομαρχών της Ημαθίας που υποτίθεται ότι τον έχουν αποσπασμένο στο Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας.
Άτιμη ζωή άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις.
Κάτω τα χέρια από τον Κώστα.
Πέντε κυβερνήσεις πέρασαν και καμιά δεν τόλμησε να τον αγγίξει.
Ποιοι είστε εσείς αχρείοι που τολμάτε να τον πιάνετε στο στόμα σας;