Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΛΙΚΗ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ

-Έκανε πρόεδρο τον πρώτο τον λίθο βαλέτω!!

Αρχίζει και επισημοποιείται το ρήγμα στην παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο Μελίκης και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα πληθαίνουν φαινόμενα διάλυσης της συνοχής της παράταξης και χτυπημάτων κάτω από τη μέση.
Όπως είναι γνωστό, στις αρχές του έτους ο επί εξαετία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μελίκης κ. Ισάακ Χαλκίδης βίωσε ένα στημένο παιχνίδι που οργανώθηκε όπως είναι οφθαλμοφανές απο τον δήμαρχος Κ. Καρέλη.
Κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας έθεσαν ζήτημα ότι ο κόσμος λέει πως ο Σάκης Χαλκίδης έχει έμμισθη θέση και δημιουργεί αρνητική εικόνα. Ο κ. Χαλκίδης απαντά αμέσως και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα της θέσης του και ότι τα δωρίζει σε ανήμπορες οικογένειες. Οι ενστάσεις, που ήταν στημένες επαναλαμβάνω, δεν αποσύρονται και ο Χαλκίδης λόγω ευθιξίας δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην θέση του προέδρου.
Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας και ώ του θαύματος ο δήμαρχος Καρέλης δηλώνει παραίτηση από την θέση του προέδρου της διαδημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης των δήμων Μελίκης- Βεργίνας λόγω φόρτου εργασίας. Προτείνει ως αντικαταστάτη του τον κ. Αργ. Κωστόπουλο.
Ο τελευταίος ήταν αυτός που πρωτοστάτησε την ημέρα εκείνη κατά του Σάκη Χαλκίδη και δικαίως βγήκε ο τέως πρόεδρος και κατήγγειλε τον δήμαρχο ότι η όλη διαδικασία ήταν στημένη και ότι τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί ο κ. Κωστόπουλος με την έμμισθη θέση του προέδρου!
Το μήνυμα που εστάλη προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής: Ο Καρέλης θέλει να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο και συγκροτεί το αντιΧαλκιδικό μέτωπο ασχέτως αν βασίστηκε σε αυτό, ήταν ο εκλεκτός του βουλευτή Χαλκίδη και έτσι βγήκε δήμαρχος το 2002 και το 2006.
Από την άλλη μεριά, ο Σάκης Χαλκίδης επιδιώκει να διεκδικήσει τον δήμο ως υποψήφιος δήμαρχος και το ρεπορτάζ λέει ότι ήδη υπήρξε προσέγγιση με τον πρώην δήμαρχο Κώστα Βενιόπουλο με τον οποίον ήταν σε έντονη πολιτική κόντρα και από κοινού θα δώσουν τη μάχη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ; ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ; ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΡΕΛΗ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Xronika είπε...

ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ:
-Στέκει ηθικά (όσο μπορεί να υπάρχει στην πολιτική ηθική) η αθέτηση της υπόσχεσης του Καρέλη ότι θα τερματίσει την θητεία του και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος;
Η κατάθεση των προβληματισμών σας μπορεί να γίνει ανώνυμα αρκεί να είναι κόσμιοι για να δημοσιευτούν.
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΚΕΙ "ΗΘΙΚΑ" Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗς ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ??? ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ???? ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ??? Ο ΙΣΑΑΚ, ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Δ/ΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΡΕΜΜΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2ο ΜΙΣΘΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΧΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ, ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ "ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ" ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΣΑΑΚ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ? ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Χάρη άσε τα ηθικά και τα μη ηθικά γιατί εκεί στη Μελίκη Βασιλεύει η αρχή και το δίκαιο του ενός.
Και όπως τα έκαναν ας τα φάνε κιόλας.
Κάποτε ένας πολιτικός είχε πει "μη τα ξυπνάς τα ζώα".
Το ίδιο ισχύει και σήμερα.
Κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα.
Αν ένας Δήμος δεν μπορεί να ξεφύγει από τα τρία αυτά πρόσωπα, που είναι προφανές ότι θα παίξουν με θεμιτούς και αθέμιτους όρους για τη διεκδίκηση (και την αντεκδίκηση...) του Δημαρχιακού θώκου, είναι άξιος της μοίρας του.
Εγώ τη Μελίκη, ένα χωριό την γνώρισα πριν 30 χρόνια και το ίδιο χωριό είναι και σήμερα.
Καλά να πάθουν.
Άστους στη μοίρα τους.
Κανείς από τους τρεις δεν είναι "αθώος του αίματος".

Xronika είπε...

Δε γνωρίζω τίποτα για την εγκύκλιο που λες. Αν την έχεις θα σε παρακαλέσω να την στείλεις για να την διαβάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

yparxei PASOK sto dhmo MELIKHS? Ti kanei? Den yparxoyn problimata den blepoun oti exoyn xasei ton elegxo oi ND kai prepei na bgoun mprosta? O Kotzampasopoulos kai h Koykoyrikoy poy einai apo to dhmo ti kanoun?