Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΒΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση έκανε ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Τάκης Δημητριάδης στον χορό του συλλόγου που έγινε το Σάββατο. Είπε ο έμπειρος συνδικαλιστής ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει πλήρως το γραφείο του ΟΑΕΕ στην Αλεξάνδρεια και έτσι θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα για τους ασφαλισμένους.
Σωστός ο Τάκης Δημητριάδης που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην πόλη του και κάποτε θα πρέπει να του το αναγνωρίσουν άπαντες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Αλεξάνδρεια και πολύ σωστά το γράφεις. Ο Δημητριάδης έβαλε γυαλιά σε πολλούς από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά. Μπράβο του.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός είσαι Χάρη, αναγνωρίζεις τις αξίες που πρόσφεραν στην πόλη μας. Μακάρι να ήταν και οι σημερινοί στον εμπορικό σύλλογο σαν τον Δημητριάδη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Χάρη αλλά ο κόσμος της Αλεξάνδρειας δεν αναγνωρίζει τις αξίες. Για θυμήσου πόσους σταυρούς πήρε ο Δημητριάδης όταν ήταν υποψήφιος με τον Παράσχο; Δεν θα έπρεπε να τον τιμήσει ο κόσμος για το τόσο μεγάλο έργο που έκανε; Όμως δεν το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν ήταν ο Δημητριάδης στην ΕΣΕΕ και δεν είχε φίλο τον Φώλια θα βλέπαμε με τα κυάλια το κτίριο του συλλόγου που λειτουργεί σαν σχολείο κανονικό και πέρασαν απο εκεί χιλιάδες παιδιά που έμαθαν κάτι και πήραν και χρήματα. Μεγάλο έργο αυτό και πρέπει να το κάνετε και μια προβολή κ. Μόχλα.