Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥ

-ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή του κόσμου στην έκκληση που έκανε η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την συλλογή βοήθειας υπέρ του χειμαζόμενου λαού της Ράφα στην Παλαιστίνη. Ήδη, στα δημοτικά καταστήματα της Αλεξάνδρειας και του Πλατέος έχουν συγκεντρωθεί αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και η προσπάθεια συνεχίζεται όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Κ. Ναλμπάντης, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, αντιδήμαρχος Πλατέος.
Οι πολίτες που συνεισφέρουν παίρνουν απόδειξη του είδους που έχουν παραδώσει ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στην όλη διαδικασία.
Επίσης, πρέπει να τονίσουμε ότι όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό
ΑΤΕ ΒΑΝΚ: IBAN GR 26 0430 3100 0021 0040 0351 885
Τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ιατρικού υλικού ή μηχανήματος αν αυτά επαρκούν και το οποίο θα υποδείξει η πρεσβεία των Παλαιστινίων.
Τα αναγκαία είδη των τροφίμων είναι: Ρύζι, Ζάχαρη, Φακές, Ρεβίθια, Αλεύρι από Σιτάρι, Σιμιγδάλι, Μέλι, Κομπόστες σε κονσέρβα, Γάλα εβαπορέ και ζαχαρούχο σε κονσέρβα, Παιδικές Τροφές σε κονσέρβα.Ως είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουμε Κουβέρτες, Άσπρο Χασέ, Παιδικές Πάνες και Σερβιέτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι την πρωτοβουλία αυτής της ομάδας για την συγκέντρωση της βοήθειας την είχε η Θούλη Σιδηροπούλου;