Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Το Προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ για την Αγροτική Ανάπτυξη»
Ολοκληρώθηκε με καλή συμμετοχή του κόσμου η περιοδεία των στελεχών του αγροτικού τμήματος της Ν.Ε Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αντιγονιδών και πιο συγκεκριμένα στην Καβάσιλα και Σταυρό.
Χτες το βράδυ το κλιμάκιο του κόμματος ήρθε σε επαφή με αγρότες στα δυο αυτά χωριά και μεταξύ τους αναπτύχθηκε διάλογος πάνω στο πρόγραμμα του κόμματος για τον αγροτικό τομέα το οποίο παρουσίασε με εύληπτο τρόπο ο κ. Δαβόρας με την βοήθεια της κ. Παπαοικονόμου.
Η αγωνία των αγροτών καταγράφηκε και τονίστηκε με σαφήνεια ότι το ΠΑΣΟΚ έμαθε απο τα λάθη του και αρχίζει να οικοδομεί με τον λαό μια νέα σχέση που θα βασίζεται στην διαφάνεια, τον έλεγχο και τον διάλογο.
Τα ζητήματα που ετέθησαν από τους αγρότες αφορούσαν κυρίως την διασφάλιση των τιμών, η αύξηση του ποσοστού της επιστροφής του ΦΠΑ, οι καλλιέργειες και το μέλλον τους, το συνεταιριστικό κίνημα που τελεί εν υπνώσει κλπ.
Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Αντιγονιδών Άννα Λαμπίρη.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή αριστερά ρε Μόχλα είναι η Κουκουρίκου; Και τι ξέρει αυτή απο αγροτικά προβλήματα; Ρε που φτάσαμε, να μιλάει η Κουκουρίκου για τους αγρότες.

Ανώνυμος είπε...

Min eisai adikos. H Koukourikou einai stelexos toy PASOK kai se oles tis ekdiloseis einai sto panel. Prepei na exeis prosopika me thn Koukourikou esy.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Λαλιώτης δήλωνε αγρότης γιατί λέει τάχα μου καταγόταν από αγρότες γονείς. Έτσι και η κ. Κουκουρίκου πιστή στις παραδόσεις μπορεί να δηλώνει αγρότισσα.

Έχω όμως μια απορία βρε Χάρη. Εσύ υποτίθεται είσαι μέλος του ΣΥΝ αλλά η εφημερίδα σου πασοκίζει πιο πολύ και από την πάλαι ποτ;e Εξόρμηση. Τις προάλλες ήρθε ο Κορωνάκηςκαι έκανε πολιτική ομιλία στη Βέροια και δεν έβαλες τίποτα ούτε καν την ανακοίνωση της εκδήλωσης. Αύριο έρχεται ο Χουντής και πάλι μούγγα. Θες να μας πεις τι τρέχει, έτσι για να μη σε αδικούμε κιόλας στα πολιτκά πηγαδάκια;

Xronika είπε...

Έλαβα ένα μήνυμα για την κ. Κουκουρίκου που ήταν υβριστικό και ως εκ τούτου δεν το δημοσιεύω.
Συνιστώ στον συγγραφέα, αν θέλει να δημοσιευτεί η άποψή του, τότε θα πρέπει να διαμορφώσει το ύφος του στο επίπεδο του παρόντος ιστολόγιου.
Ευχαριστώ
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

Giati den to bazeis Xarh na krinoume ki emeis oi anagnostes an einai ybistiko i oxi giati etsi mallon mporei na kathgorhtheis gia logokrisia?

adamos82 είπε...

Οποιος είναι μάγκας και ξέρει να μιλάει καλό είναι να δημοσιεύει και το όνομα του για να γνωρίζουμε και ποίος ποιά κρίνει ένα άτομο.....
Όσο αφορά την κ.Κουκουρίκου είναι Υπεύθυνη Τύπου και Μέλος Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ημαθίας και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, αυτό λέει πολλά και την περιέργεια άν γνωρίζει απο Αγροτικά καλό είναι να έχετε μία τετ α τέτ συνομιλία για να καταλάβετε άν έχει σχέση με το Αγροτικό....
Αλλά την Χολή μην την βγάζετε όπου να είναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Η ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ...

ΑΥΤΑ, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ...ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ

Xronika είπε...

Αντιλαμβάνομαι την φόρτιση της κ. Κουκουρίκου και πρέπει να πω ότι είναι δικαιολογημένη. Ωστόσο, επιμένω: μπορείτε άπαντες να κάνετε την πιο σκληρή κριτική είτε στο παρών μέσο ενημέρωσης είτε σε γεγονότα και πρόσωπα με δημόσιες ή κομματικές θέσεις, αρκεί να είστε ευπρεπείς. Δεν έχω άλλον τρόπο παρά να δέχομαι τα σχόλιά σας στο mail μου και εκεί βλέπω ποια είναι υβριστικά και απορρίπτονται.
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

Me ti moni diafora oti to sxolio pou ekopses dhmokratikotata kata ta alla den perieixe oute enan ybristiko xarakthrismo oute kan apaxiwtiko gi a thn Koukourikou opws pseudws aneferes alla ebaze alla erwthamta pou mallon den eixes thn tolmh na ta apanthseis agaphte Xarh.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ!
ΒΟΛΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΙΑΣ ΑΣΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

MHN AKOYS TI LENE KOUKOURIKOU. GERA ME TSABOUKA PROXORAS.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΣΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΝΑΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΧΛΑ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

οι αρεστοί στον μηχανισμό του μιχάλη και του τάσου και του θανάση έχουν πολλές θέσεις στο πασοκ της ημαθίας, για τους υπολοιπους μη αρεστους δεν υπαρχει τίποτε. εδω εχουν στη νε ανθρωπο που κατεβηκε με τη δεξιά στις δημοτικες, επισημο ψηφοδέλτιο και γραμματεα που ψηφισε τον καραπαναγιωτίδη και τρεις δημαρχους που ψηφισαν πάλι τον καραπαναγιωτιδη.

Ανώνυμος είπε...

TO ALLO ME TON TOTO TO KSEREIS....

Ανώνυμος είπε...

koukourikaki, to kanes pali to thauma sou... prokalis pathi koritsi mou...mi masas... osoi se kseroun kala, kseroun kai ti kali pasta anthropou eisai, kai pos agonoizesai gia to kalo autou tou ermou PASOK... then exeis anagki esu apo officia sto komma... autoi pou se katigoroune einai kati kifines kai lamogia pou oute to 1/10 apo auto poy kaneis mporoun na kanoun. Emeis pou se kseroume kala, ena sou leme: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ααααα και γι αυτόν τον τύπο τον στιβαρό που ποζάρει όπως ο ΚΑραμανλής και αρνείται το δικαίωμα της ανωνυμίας, πές του εσύ Χάρη ότι η εποχή που γινόντουσαν προγραφές πέρα·σαν ανεπιστρεπτί.
Όσο για το αν ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μάγκας, όντως πρέπει να είναι πολύ μα... ας όταν τα βάζει με αστυνομικούς και τους επειλεί ότι θα τους μεταθέσει όταν έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Άιντε απο δω...
μαγκέψαν και τα τούβλα και το έριξαν στο σφύριγμα

Xronika είπε...

Διαπιστώνω ότι η κατάσταση εκφεύγει της ηρεμίας και ποιότητας και σταματώ την ανάρτηση σχολίων στο post αυτό.
Σχολιάστε άλλα θέματα ή στείλτε με την άποψή σας και θα την κάνω ξεχωριστή ανάρτηση (έστω και ανώνυμη).
-Φίλε από Μελίκη, το τηλέφωνο που έστειλες δεν απαντάει.

adamos82 είπε...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΑΡΗ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Η μαγκιά φίλε είναι να βγαίνεις με το όνομα σου και να μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Εκ του ασφαλούς φυσικά πολλά τραγούδια λέμε…. Σε προκαλώ αν έχεις στοιχεία για το γεγονός με τους αστυνομικούς να τα συζητήσουμε δημόσια και επωνύμως. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ Α……Α δεν κρύβονται πίσω από το δακτυλάκι τους

Ανώνυμος είπε...

Εσένα Μιχαλάκη θα στα πω από κοντά με την πρώτη ευκαιρία και αφού έχεις την απορία θα σου δείξω αν εχω αρ...α ή οχι και πόσο μεγάλα είναι για να γράφω κάτι παιδαρέλια σαν του λόγου σου.
Δεν ήλθε ακόμα η ώρα σου, περίμενε.
Τσάμπα μάγκα....
Και όσο θα περιμένεις, άντε να δεις από τη γωνία αν έρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Geia sou aristoula eisai megali giayto se xtypoun. To kefali psila kai proxora.