Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συνεχίζουν να συντηρούν την ένταση οι αιρετοί της πλευράς Δάλλα στο ΔΣ του ΕΣΔΑ όπου στην χτεσινή του συνεδρίαση ανέβασαν τους τόνους και επιχείρησαν να πλήξουν τον νέο πρόεδρο Ν. Παπαποστόλου με έωλα επιχειρήματα.
Το πρώτο εξ αυτών ήταν το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος δεν κράτησε, ως μη όφειλε, τους ειδικούς συνεργάτες που είχαν προσληφθεί με τον παλιό πρόεδρο. Είναι σαφές πως ο κάθε πρόεδρος θέλει να έχει τους δικούς του συνεργάτες και πολύ περισσότερο όταν οι παλαιοί συνεργάτες δεν συνεργάστηκαν με την νέα διοίκηση χωρίς κανέναν λόγο.
Στα ουσιαστικά τώρα, ο νέος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάξει θέση η ΜΕΑ - ΧΥΤΥ. Τόνισε επίσης ότι η σύμβαση θα συζητηθεί σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και με βάση τις παρατηρήσεις που θα προκύψουν θα ληφθεί η τελική απόφαση.
Παρατηρήσεις έχουν κάνει αρκετοί δήμαρχοι και ως εκ τούτου η σύμβαση μπορεί να κριθεί αναθεωρητέα γεγονός που σημαίνει ότι η όλη υπόθεση ίσως χρονοτριβήσει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΛΛΑΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΔ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΓΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 12 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΙΣΑ- ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ.


Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΣΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΛΑΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Η ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Δάλας δεν μπορεί να το πάρει απόφαση ότι ηττήθηκε ή ότι δεν έλαχε στον ίδιο η μεγάλη τιμή να υπογράψει την σύμβαση;
Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που τον έπιασε και δεν λειτουργεί φυσιολογικά ως μέλος του συμβουλίου του ΕΣΔΑ, δηλαδή να βοηθήσει τη νέα διοίκηση για να προχωρήσει η υπόθεση της διαχείρισης. Τόσο μεγάλη υπόθεση τελικά είναι η ΚΑΡΕΚΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΛΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΜΟΧΑΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

TΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Xronika είπε...

Χτες, περασμένα μεσάνυχτα, ήρθε ένα σχόλιο που ήταν υβριστικό για έναν συνάδελφο από την Βέροια. Όπως είναι φυσικό δεν το ανεβάζω και επαναλαμβάνω: στείλτε όποια άποψη θέλετε αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας, να μην περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΧΛΑ. ΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ; ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ Η ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΗ...

Ανώνυμος είπε...

Χάρη οι τύποι που κάνουν κριτική και βγάζουν συμπεράσματα ανέξοδα και με μπόλικη πονηριά είναι τυπικοί Ελληναράδες.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι το υβριστικό σχόλιο αφορά εμένα (αφού άλλωστε είμαι ο μόνος συνάδελφος σου που έχω το θάρρος να γράφω αλήθειες για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, και αναλαμβάνω την ευθύνη και το προσωπικό κόστος γνωρίζοντας ότι δεν είμαι αρεστός σε όλους και ότι εύκολα θα βρεθεί κάποιος εύκαιρος να με λασπολογήσει), καλώ όποιον από αυτούς τους κακοπροαίρετους θέλει να έλθει στο γραφείο μου να του δώσω όλα τα οικονομικά μεγέθη της εφημερίδας μου και να μοιραστούμε τα "φαγωμένα" και τα "πολλά κ-λεφτά" που υπονοεί.
Α... και παρεμπιπτόντως, αν του βρίσκονται τίποτα ψιλά για δανεικά ας τα πάρει μαζί του, γιατί θα τα χρειαστώ για να τον κεράσω καφέ, εγώ το... λαμόγιο που τα... "πιάνει".
Α... και κάτι άλλο, αυτός (δεν ξέρω ποιος είναι ούτε και θέλω να μάθω) που λέει ότι είμαι λαμόγιο μάλλον ξέρει καλά πως τα "πιάνουν" οι παράγοντες του τόπου οπότε ίσως τον απασχολήσω λίγο παραπάνω για να μάθω τον τρόπο, να μου μάθει ποιοι τα "χώνουν" σε τούτο τον τόπο και πως μπορούμε να μπούμε και 'μεις στο φαγοπότι (θα σου πω και σένα Χάρη) μπας και πληρώσουμε κανένα δάνειο πριν μας κλείσουν φυλακή.
Θα 'θελα να το δημοσιεύσεις Χάρη.
Έτσι κι αλλιώς, τώρα που μας πήραν χαμπάρι ότι τα... "παίρνουμε" γιατί να το κρύβουμε άλλωστε.
ΦΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
Υ.Γ.1
Να μου κάνει όμως χάρη ο τύπος που είναι τόσο σίγουρος ότι τα "παίρνω" μην αποκαλύψει το όνομα του, γιατί όταν σε πνίγει το δίκιο πολλά χαζά μπορεί να κάνει κανείς στα νεύρα του επάνω.
Ας μείνει στο σκοτάδι του μυαλού του για να με προφυλάξει από κακούς πειρασμούς.

Υ.Γ.2
Καλή η προσπάθεια σου με το blogg ρε Χάρη, αλλά βλέπεις ότι και αυτή η μορφή δημοσιογραφίας θέλει υπευθυνότητα. Λυπάμαι αλλά με τον τρόπο που γράφεις (μονόπατα και δίχως τεκμηρίωση - για τους δικούς σου ιδεολογικούς λόγους που σέβομαι αν και διαφωνώ- για το συγκεκριμένο θέμα) δημιουργείς κλίμα για να αναπτύσσονται αντιλήψεις σαν αυτή σε βάρος όσων έχουν διαφορετική άποψη.

Υ.Γ.3
Γιατί βλέπεις, στη χώρα τούτη δεν έχουμε μάθει να διαφωνούμε δίχως να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον.

Υ.Γ.4
Και επειδή αυτοί που μας κυβερνούν είναι σαν τα μούτρα μας, δηλαδή βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, γιατί και εμείς αρεσκόμαστε στα σκάνδαλα, είναι φυσικό επόμενο όταν οι ίδιοι δεν πρωταγωνιστούμε σε αυτά, να φαντασιωνόμαστε ότι οι άλλοι γύρω μας είναι με τα μπούνια χωμένοι στη διαπλοκή και τη μάσα φθονώντας την... τύχη τους.