Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΧΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ!!

Άσχημα τα μαντάτα για τους βουλευτές της ΝΔ αφού εδώ και μήνες όλες οι δημοσκοπήσεις φέρουν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται και το κόμμα τους να υστερεί από 3,5 έως και 5%.
Η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" δημοσίευσε χτες Σάββατο έναν χάρτη της χώρας και στον οποίο φαίνονται αναλυτικά οι μεταβολές που επέρχονται αναφορικά με την δύναμη των κομμάτων και την αντιστοιχία τους σε βουλευτές.
Πιο συγκεκριμένα, στην Ημαθία η ΝΔ διαθέτει τρεις βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ έναν. Αυτό γίνεται σε όλες τις τετραεδρικές περιφέρειες γιατί ο εκλογικός νόμος έτσι προβλέπει.
Τώρα, αν γίνουν εκλογές, ο συσχετισμός θα αλλάξει και το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει τρεις βουλευτές και η ΝΔ έναν.
Μ΄ άλλα λόγια, οι νυν βουλευτές της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης, Ηλίας Φωτιάδης και Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους αφού θα έχουν να διεκδικήσουν μόνο μια εκλόγιμη θέση.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μ. Χαλκίδης θα είναι για ακόμα μια φορά πρώτος σε σταυρούς προτίμησης παρά την φυσιολογική φθορά που έχει.

Στο ΠΑΣΟΚ
Στο κόμμα αυτό ο σίγουρος υποψήφιος και κατά την άποψή μου και εκλεγμένος στην πρώτη τριάδα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, εν ενεργεία βουλευτής. Έχει φθορά που είναι φυσιολογική αλλά έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια και ένα δίκτυο φίλων και συνεργατών που είναι σημαντικό και χρήσιμο.
Ακούγονται ακόμη πολλά ονόματα που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές πλην όμως ουδείς γνωρίζει αν θα είναι τελικά στην λίστα.
Υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν πως πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιοι αυτοί που ήταν στις εκλογές του 2007. Προφανώς γιατί έτσι τους βολεύει και εξυπηρετεί προσωπικά τους συμφέροντα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα του Βλαχόπουλου. Τέλος με τους παλαιούς και φθαρμένους. Καιρός για νέα- άφθαρτα πρόσωπα.
Καιρός για ανανέωση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ...
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΛΛΙΩΣ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Βλαχόπουλος, Τσαβδαρίδης, Τόλκας, Σιδηροπούλου. Τέσσερις νέοι που αν γίνουν βουλευτές, οι τρεις, τότε θα γίνει πράξη η ανανέωση. Όμως, δεν βλέπω να γίνεται γιατί του κόσμου το πολιτικό κριτήριο είναι σε ανεπάρκεια.
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Με το Ρουμλούκι τι γίνεται ρε παιδιά; Τίποτα; Δεν υπάρχει κανείς
ικανός από την περιοχή μας; Μήπως ήρθε η ώρα να δικαιωθούν οι αγώνες του Παράσχου; Μήπως ο Γκιουρτζής πρέπει να επανακάμψει; Kι αν όχι ,μήπως ο λαοφιλέστατος Αλεξόπουλος , πρέπει να το σκεφτεί;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες. Όμως μήπως ο Γκιουρτζής ζητήσει πάλι τα ευρώ πάνω στο τραπέζι για να ειναι υποψήφιος;
Για τον Αλεξόπουλο συμφωνώ. Όμως, μήπως δεν το αφήσει ο Χαλκίδης; Εκτός κι αν πάει ο βουλευτής για νομάρχης στη θέση του Καραπαναγιωτίδη.
Πως το βλέπεις;

adamos82 είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΡΕΛΆΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΊ!!!!!!!!!
ΈΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΜΟΥ....
Ο ΛΑΌΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΈΚΑΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ.....Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΌΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΠΑΡΤΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΑΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ......
Π.Χ.?ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΙΖ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΚΟΜΑ…..ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ..ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ??????????
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΆΝΕΤΈ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ? ΑΦΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ(Η) ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ... ΤΕΛΙΚΆ ΟΎΤΕ ΕΣΕΊΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΚΑΝΛΑΛΑ, ΔΙΑΦΔΟΡΑ, ΒΟΛΕΜΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΗ ΗΜΑΘΙΑ, ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΘΙΝΟΥΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΗΜΑΘΙΑ ΦΤΩΧΥΝΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΣΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ, Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟΤΟΝΟΙ, ΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ..ΟΠΔΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΘΗΡΕΣ!ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ..ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ... ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ.

ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΠΑΝΤΟΥ.

ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ.

Xronika είπε...

ΠΡΟΤΡΟΠΗ:
Συνεχίστε την αποστολή μηνυμάτων. Κάνει καλό στον πολιτικό διάλογο και ίσως βάλουμε ένα λιθαράκι στην βελτίωση του κλίματος στην Ημαθία. Ίσως κάνουμε τους πολιτικούς να κατανοήσουν τι ακριβώς θέλει ο πολίτης του σήμερα.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΧΑΡΗΣ ΜΟΧΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ξαναγράφω και απαντώ.Ο Παράσχος
και ο Αλεξόπουλος,από το Ρουμλούκι,
είναι οι μόνοι που τήρησαν σθεναρά
κομματική γραμμή και γι΄αυτό πρέπει
το κόμμα τους να τους το ανταποδώ-σει.Τώρα αν κάποιους τους ενοχλεί που ο ένας ήταν με το Χρυσοχοϊδη και ο άλλος με το Χαλκίδη ,τι να κάνουμε; Το Ρουμλούκι σ'αυτές τις
εκλογές πρέπει να έχει τύχη. Με Παράσχο έχουμε,με Θανάση (Γικόνο-γλου)έχουμε, με Γκιουρτζή έχουμε,
με Αλεξόπουλο έχουμε.Ας το δουν οι
κομματικοί άρχοντες αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τον ρουμλουκιώτη Μόσχο Γικόνογλου βουλευτή για 30 χρόνια. Είχαμε τον Χρυσοχοϊδη απο το Νησί στα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας. Είχαμε τον Παράσχο γενικό δερβέναγα στο κόμμα για πάνω απο μια δεκαετία.
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ;
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ;
Απλά ερωτήματα που όποιος θέλει απαντάει.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο.
Ο Παράσχος κατάφερε να πιάσει το χαμηλότερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές στην Αλεξάνδρεια. Ως επιβράβευση πρέπει να τον κάνουμε βουλευτή;
Είμαστε με τα καλά μας; Δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένοι οτι ο κύκλος κάποτε κλείνει; Ας πάρουν σειρά και άλλοι. Εκτός αν νομίζουν οτι είναι αναντικατάστατοι. Τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΛΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΟΛΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΑΜΠΟ ΦΩΣ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΦΟΒΟΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΓΩΝΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ.

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΝΩ ΔΙΑΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν μ΄ενδιαφέρει αν είναι ο Παράσχος , απλά λέω ότι πρέπει να έχει τύχη το Ρουμλούκι. Βρείτε μου κάποιον και είμαι μαζί σου. Όσο για τον άλλο που λέει αν είμαστε σοβαροί που προτείνουμε Αλεξόπουλο , του απαντώ ότι:α)Δεν είμαστε Ν.Δ. και Β) Αν γίνει ένα γκάλοπ για τον πιο δημοφιλή στο Ρουμλούκι, ο Αλεξόπουλος θα βγει με διαφορά πρώτος. Με διαφορά....