Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

*ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Αλεξάνδρειας και Περιχώρων ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την Παρασκευή που πέρασε.
Ωστόσο, αυτές αναβλήθηκαν για πολλούς λόγους. Είναι γνωστό ότι στον Σύνδεσμο πρόεδρος τη διετία που πέρασε ήταν ο δήμαρχος Αντιγονιδών Γρ. Στεργιόπουλος και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον διαδεχτεί ο δήμαρχος Πλατέος Φ. Δημητριάδης.
Απο την άλλη βέβαια πλευρά γνωρίζουμε οτι η μειοψηφία στον Σύνδεσμο κάνει κινήσεις ώστε πάρει τη διοίκηση και πληροφορηθήκαμε ότι ήδη έγινε πρόταση στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας Ν. Γκαβαρδίνα να θέσει υποψηφιότητα και να στηριχτεί ώστε να πάρει τη θέση του προέδρου ο μεγαλύτερος δήμος μέλος του Συνδέσμου.
Σωστό το σκεπτικό πλην όμως είναι σαφές πως θα πρέπει και ο κ. Γκαβαρδίνας να το υιοθετήσει για να βοηθήσει τον δήμο του που υπηρετεί απο τη θέση του συμβούλου.

ΝΕΟ
Αυτή την ώρα γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης Αλεξάνδρειας και Περιχώρων.
Σε μισή ώρα τουλάχιστον θα έχουν βγει τα αποτελέσματα και θα τα δημοσιοποιήσουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος είσαι ρε Χάρη. Να φύγει ο Γκαβαρδίνας απο τη γραμμή της ΝΔ και να στηρίξει την γραμμή Μπάμπη Γκιόνογλου. Για το καλό της πόλης βέβαια.
Όταν ο Δάλας και οι άλλοι είπαν στον Μαργαρίτη να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ εσύ βγήκες και έγραψες οτι καλά έκανε που δεν έφυγε. Ωραίος μάγκας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ε, να τον σιγοντάρουμε και λίγο το Δήμαρχό μας , τι στο καλό κολλητοί είμαστε.!!