Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες* αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης, βουλευτής ΝΔ θα επισκεφθεί το απόγευμα στις 5:30 το μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα και θα εγγυηθεί προσωπικά ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα των αγροτών. Ως εκ τούτου, πηγές απο τους αγρότες αναφέρουν ότι θα αποχωρήσουν αμέσως μετά και ο δρόμος θα ανοίξει.

*Μιχάλη Αδάμο, δες πότε γίνεται αυτή η ανάρτηση και περίμενε να διαπιστώσεις αν θα γίνει το γεγονός ή όχι.
Φιλικά
Χ.Μόχλας

1 σχόλιο:

adamos82 είπε...

*Μιχάλη Αδάμο, δες πότε γίνεται αυτή η ανάρτηση και περίμενε να διαπιστώσεις αν θα γίνει το γεγονός ή όχι.
Φιλικά
Χ.Μόχλας
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Αγαπητέ Χάρη
Συγνώμη κιόλας και για την απάντηση που παίρνεις τώρα αλλά με το σχόλιο που έβαλες παρά πάνω με προκάλεσες και δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος.
Χάρη το Θέμα με τους Αγρότες ότι θα διαλύσουν το μπλόκο το ήξεραν σχεδόν όλοι...μα όλοι. Εδώ όμως δεν μιλάμε για θέματα που αφορούν άνω 2 πολιτών? Μιλάμε για μυστικά Δήμου και ιδιαιτέρως ΔΗΜΑΡΧΟΥ!@#$%^&*(Αυτό ήταν το ερώτημα μου.
Φαντάζεσαι να είχα μια Εφημερίδα και να έγραφα “O Πρωθυπουργός θα πεί σε λίγες ώρες ότι θα παραιτηθεί’’. Δεν θα το ήξερε κάνεις αυτό εκτός από τον ίδιο και την σύζυγος του, άρα δύο πράγματα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί:
α)Η τα είχα καλά με τον Πρωθυπουργό η την γυναίκα του και θα το ανακοίνωνα 3 ώρες νωρίτερα.
β)Η είχα στην Εφημερίδα μου ένα Μέντιουμ που μου έλεγε τέτοια μυστικά.......

*Υπόψιν σε Εκτιμώ Δημοσιογραφικά αλλά καλό είναι να ασκείσαι κριτική από φίλους σου παρά από εχθρούς με αποτέλεσμα να γίνεις και να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι με μία Ελεύθερη Δημοσιογραφία!!!!