Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΛΑΤΕΟΣ

* Γ. ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Σ. ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ
Με σημερινή απόφαση του δημάρχου κ. Φώτη Δημητριάδη ορίστηκαν ως αντιδήμαρχοι του δήμου Πλατέος, για τη διετία 2009-2010, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Ιωάννης Κιρκιλιαννίδης και Σάββας Ανδρονίδης.
Στον αντιδήμαρχο Ιωάννη Κιρκιλιαννίδη, που προέρχεται από το τοπικό διαμέρισμα Τρικάλων, μεταβιβάστηκαν οι αρμοδιότητες σχετικά με τα θέματα των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου, της Εξυπηρέτησης των Πολιτών, της Παιδείας, του Πολιτισμού και της Νεολαίας.
Στον αντιδήμαρχο Σάββα Ανδρονίδη, που προέρχεται από το τοπικό διαμέρισμα Πλατέος, μεταβιβάστηκαν οι αρμοδιότητες σχετικά με τα θέματα της Καθαριότητας, της προστασίας του Περιβάλλοντος, της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και της Δημόσιας Υγείας, της Κοινωνικής Προστασίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Αθλητισμού, της Δημοτικής Τάξης και της Πολιτικής Προστασίας.
Με την ίδια απόφαση ο δήμαρχος όρισε ως αναπληρωτή του, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Κιρκιλιαννίδη. Σημειώνεται ότι ο Σάββας Ανδρονίδης ήταν αντιδήμαρχος και στη πρώτη διετία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2006-2007). Στο προσεχές διάστημα ο δήμαρχος, εκτιμώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες του δήμου, ενδέχεται να ορίσει και τρίτο αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες στα τεχνικά έργα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους νέους αντιδημάρχους. Συγχαρητήρια και στον Δήμαρχο για τις πολιτικά έξυπνες επιλογές του. Άλλωστε η πολιτική πάντα κρίνεται εκ του αποτελέσματος και εδώ οι οιωνοί προδικάζουν το αποτέλεσμα για τους έχοντες ορθή κρίση.