Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιαν. 2009 με την παρουσία των 4 βουλευτών του Νομού (κ. Χαλκίδη, κ. Φωτιάδη, κ. Τσαβδαρίδη, κ. Σιδηρόπουλο) με τη Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών του μπλόκου της Κουλούρας υπό την προεδρία του Αντινομάρχη κ. Α. Χατζόπουλου (ο Νομάρχης απουσίαζε στο εξωτερικό) αποφασίστηκε άμεση συνάντηση με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Χατζηγάκη.
Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα και η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας παρόντων των 4 βουλευτών, του Αντινομάρχη κ. Γ. Σουμπέκα καθώς και τον αγροτών της περιοχής. Στην συνάντηση τέθηκε επιτακτικά ένα και μόνο αίτημα: η στήριξη των αγροτών για την απώλεια εισοδήματος από το βιομηχανικό ροδάκινο το έτος 2008.
Η Κυβέρνηση, διά του αρμοδίου Υπουργού κ. Σ. Χατζηγάκη απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ακούει τα δίκαια αιτήματα και όταν μπορεί τα ικανοποιεί, όπως με την απόφαση για την αποζημίωση του συμπύρηνου ροδακίνου.
Τέλος, ανακοινώνεται ότι άρχισε η ροή της χρηματοδότησης των Σχεδίων Βελτίωσης όπως επίσης και η χρηματοδότηση των Προγραμμάτων Νέων Αγροτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: