Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΧΙΡΤΟΓΛΟΥ: Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Με αφορμή το σχόλιο της κ. Λαμπίρη (σ.σ δες παλιότερη ανάρτηση) στη 1-12-2008 στην εφημερίδα «Χρονικά» το γραφείο τύπου του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» του κ. Χίρτογλου Δημήτρη απαντά τα εξής:
Αιδώς Αργείοι. Η αμετροέπεια ποτέ δεν υπήρξε προσόν, όπως θέλει να το παρουσιάσει η κ. Λαμπίρη. Δεν μπορεί να ομιλεί κάποιος με στοιχειώδη πολιτική κρίση για άρνηση συνεργασίας όταν αυτός (η κ. Λαμπίρη) πυρπόλησε την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη με την άρνησή της να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο «Όλοι μαζί για τον τόπο μας» τουλάχιστον την δεύτερη Κυριακή.
Με την απολίτικη αυτή στάση της καταδίκασε τον δήμο μας για άλλα τέσσερα χρόνια στην οπισθοδρόμηση και τον μαρασμό.
Τώρα, δυο χρόνια μετά η κ. Λαμπίρη θυμήθηκε την ενότητα της παράταξης για να υπογραμμίσει την ανύπαρκτη πολιτική της παρουσία στον κομματικό χώρο…
Η ενότητα του χώρου επιτυγχάνεται με τη συσπείρωση όλων των υγειών δημοκρατικών δυνάμεων- που εγκλωβίστηκαν από την κ. Λαμπίρη- γύρω από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και του επικεφαλής της κ. Χίρτογλου Δημήτρη.
Η ευθύνη για την αποτυχία της Δημοκρατικής παράταξης και η καταδίκη του δήμου μας για τέσσερα χρόνια στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια βαρύνει αποκλειστικά την κ. Λαμπίρη.
Έπρεπε να δείξει το πραγματικό ενδιαφέρον της για την Δημοκρατική Παράταξη τότε, την δεύτερη Κυριακή. Τώρα είναι πολύ αργά. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι σπορ.
Θέλει ψυχραιμία και οξεία πολιτική κρίση, που όπως όλα δείχνουν η κ. Λαμπίρη δεν διαθέτει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ.ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ Η ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ, ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ. ΚΙ ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ... ΦΟΒΕΡΟΥ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΛΥΤΑ.