Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΕΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στις 21-23 Νοεμβρίου 2008, στην Ανάβυσσο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, δεύτερη για το έτος, συνάντηση στελεχών και διοικητικών υπαλλήλων του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη από την κεντρική δομή, τα παραρτήματα και τα γραφεία του ΚΑΕΛΕ στην Αττική και την περιφέρεια.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των στελεχών σε θέματα διοικητικής και στρατηγικής φύσης και η περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση του ΚΑΕΛΕ. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα όπως η επικαιροποίηση της θεματολογίας των υλοποιούμενων προγραμμάτων, η δημοσιοποίηση και η προώθηση του έργου του ΚΑΕΛΕ, θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης των διοικητικών στελεχών, καθώς και γενικότερα θέματα διοίκησης εμπορικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της εν λόγω καθιερωμένης συνάντησης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας για την αξιολόγηση του έργου «ΕΡΜΕΙΟΝ – Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ», δράσεις του οποίου αφορούσαν στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης, στην κεντρική δομή και στα κατά τόπους παραρτήματα και γραφεία του ΚΑΕΛΕ, καθώς και στις έδρες εμπορικών συλλόγων της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: