Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Την εκτίμηση ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Καραμανλής θα προσφύγει σε εκλογές εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης φτώχειας και των πολλών δυσκολιών που έχουν τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά, εξέφρασε ο βουλευτής του Πασόκ στην Ημαθία Τάσος Σιδηρόπουλος μιλώντας στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7FM.
Ο Τ. Σιδηρόπουλος είπε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και το μόνο που μένει στον Καραμανλή είναι να οδηγηθεί σε εκλογές αφού αν συνεχίσει να κυβερνά η φτώχεια θα μεγαλώνει και οι έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν το χειμώνα.
Μάλιστα, ο βουλευτής, επισήμανε ότι δεν αποκλείει καθόλου την περίπτωση να προκαλέσει και ο ίδιος ο Καραμανλής την τεχνητή πτώση του βάζοντας έναν ή δυο δικούς του βουλευτές να διαφοροποιηθούν ώστε να χάσει την δεδηλωμένη και να προσφύγει σε εκλογές μέσα στον Νοέμβριο!
Τέλος, ο κ. Σιδηρόπουλος είπε ότι το Πασόκ είναι πανέτοιμο για το ενδεχόμενο των εκλογών και θα παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για κάθε περιοχή της χώρας και επισήμανε ότι ο στόχος είναι η αυτοδυναμία πλην όμως αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα των συνεργασιών με τα προοδευτικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: