Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Άρχισαν σήμερα και προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων που είχαν εκσκαφτεί για να τοποθετηθούν οι αγωγοί της αποχέτευσης στο τμήμα εκείνο της πόλης της Αλεξάνδρειας όπου αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται το έργο της επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου.
Σ
ήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κ. Ναλμπάντης επισκέφθηκαν το χώρο εργασιών και ειδικότερα την οδό 25η Μαρτίου όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, να συζητήσουν με τον ανάδοχο και τους περίοικους που με ικανοποίηση βλέπουν να ολοκληρώνεται το έργο και να λαμβάνει τέλος το καθεστώς της υποβάθμισης της περιοχής τους και παράλληλα να αναβαθμίζεται η περιοχή τους.
Ο Κ. Ναλμπάντης μιλώντας στα «ΧΡΟΝΙΚΑ» είπε ότι το έργο ολοκληρώνεται με επιτυχία και με την ευκαιρία αυτή θέλει να ευχαριστήσει τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας και ειδικότερα αυτών των περιοχών που έγιναν τα έργα της επέκτασης για την ανταπόκριση που έδειξαν και συνδέθηκαν με το δίκτυο και βέβαια για την υπομονή που επέδειξαν όλο το καλοκαίρι μιας και οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες μπροστά στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: