Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Αυστηρή κριτική Σιδηρόπουλου προς Ουλσουτζόγλου- Καραμπατζό

Αυστηρή όσο και καυστική ήταν η κριτική που έκανε ο βουλευτής του Πασόκ Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος στους δημάρχους Βέροιας και Νάουσας κ. Ουσουλτζόγλου και Καραμπατζό αντίστοιχα χτες, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm.
Ο βουλευτής είπε σχετικά με την πολιτική συμπεριφορά των δυο στελεχών του Πασόκ στην αυτοδιοίκηση και ειδικότερα με αυτή που έχει να κάνει με την σχέση τους με τον βουλευτή της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη: "Οι δήμαρχοι που στήριξε το Κίνημά μας στις εκλογές θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους και να μην εκτίθενται. Το γεγονός οτι σήμερα χρειάζεται η διαμεσολάβηση βουλευτή για να λυθεί κάποιο δίκαιο αίτημα δείχνει την παρακμή του συστήματος. Ωστόσο, πιστεύω οτι οι δήμαρχοι εξαπατήθηκαν και με την συμπεριφορά που επέδειξαν θέτουν την αξιοπρέπειά τους εν αμφιβόλω. Δεν είδα δα και κανένα μεγάλο έργο να πήραν και ούτε άνοιξαν οι κρουνοί της χρηματοδότησης. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας".
Το παραπάνω σχόλιο του Τ. Σιδηρόπουλου προήλθε όταν ερωτήθηκε σχετικά με το πως σχολιάζει τις στενές επαφές που είχαν δήμαρχοι του Πασόκ με βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία όπου δεν δίστασαν στο πρόσφατο παρελθόν να εκφράσουν δημόσια ευχαριστίες προς αυτούς και να συμμετάσχουν ως "γλάστρες" σε προσωπικές πολιτικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: