Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Βλάϊκος: Πάνω απο 330€ το στρέμμα θα πάρουν οι καλλιεργητές ζαχαρότευτλων. Είμαστε απόλυτα ικανοιημένοι στο Εργοστάσιο Πλατέος

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο προϊστάμενος των γεωπονικών υπηρεσιών του εργοστασίου Πλατέος της ΕΒΖ κ. Βλάικος από την φετινή καμπάνια τόσο για την ποσότητα εισκομισμένων ζαχαρότευτλων όσο και από την αποδοτικότητα σε ζάχαρη.
Ο κ. Βλάικος είπε μεταξύ άλλων ότι απέδωσε η ενημερωτική καμπάνια των στελεχών της επιχείρησης στους αγρότες που έγινε πριν την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου. Τόνισε ότι πείστηκαν οι παραγωγοί, τους οποίους αποκάλεσε συνεργάτες και έδωσε ένα παράδειγμα απόδοσης ανά στρέμμα.
Είπε ότι αν η παραγωγή έχει 13 ζαχαρικό τίτλο μαζί με τις επιδοτήσεις, ο αγρότης θα εισπράξει πάνω από 330€ ανά στρέμμα, μια απόδοση αρκετά καλή, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Έκλεισε λέγοντας ότι όλοι όσοι έχουν δικαιώματα στα ζαχαρότευτλα έστω και αν δεν καλλιέργησαν την φετινή περίοδο μπορούν να καλλιεργήσουν για την επόμενη περίοδο, «δεν απώλεσαν τίποτα, τους περιμένουμε ξανά στην οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: