Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Σειρά συναντήσεων του Μιχάλη Χαλκίδη με Φορείς της Ημαθίας

Σειρά επαφών είχε τη Δευτέρα, 29/09/2008, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μ. Χαλκίδης με εκπροσώπους φορέων του Ν. Ημαθίας, μεταξύ αυτών και του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.
Κατά τη συνάντησή του με τους Δημάρχους άκουσε τις απόψεις τους σχετικά με τη επικείμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση (Καποδίστριας 2) και δεσμεύτηκε να στηρίξει πλήρως την τελική εισήγηση της ΤΕΔΚ, όπως αυτή θα διαμορφωθεί μετά και τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, αρκεί «να μην διαφανεί σε καμία περίπτωση ότι λαμβάνονται υπόψη κριτήρια άλλα από αυτά του κοινού καλού και συμφέροντος» ενώ τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση η γενική φιλοσοφία είναι η δημιουργία λίγων και ισχυρών μητροπολιτικών Δήμων».
Στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο κ. Χαλκίδης ενημερώθηκε για τις ανησυχίες των Αστυνομικών σχετικά με πληροφορίες που θέλουν την άρση του αμετάθετου και την εγκατάσταση ενός ιδιότυπου συστήματος μεταθέσεων και συντάχθηκε πλήρως με το αίτημά τους για τη μη υλοποίηση των σκέψεων αυτών, θέση που εξάλλου εκφράζει και τη βούληση του αρμόδιου Υπουργείου Εσωτερικών, συμφωνώντας ότι «μια τέτοια κίνηση δεν θα λύσει, αλλά αντιθέτως θα δημιουργήσει πολλά κοινωνικά προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: