Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΣΙΔΗ - Δ/ΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Την περασμένη Τρίτη, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας, κο Ανεσίδη Νικόλαο, με τους διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας. Το κυρίαρχο θέμα ήταν «ο Προγραμματισμός της λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής για δεύτερη συνεχή χρονιά».
Οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο. Συζήτησαν επίσης, τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας του , ώστε να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα και κατά τη φετινή χρονιά.
Αποφασίστηκε τα μαθήματα να γίνονται δύο φορές εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη, 30 /9. .

Ξεκινώντας με τις ΣΤ΄τάξεις των Δημοτικών Σχολείων και με φθίνουσα σειρά τάξεων θα καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας με τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής προσφέρει στα παιδιά της περιοχής μας ένα ακόμη εργαλείο μάθησης στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: