Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΝΔ


Βαρείς ήταν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο γραμματέας του Πασόκ Γ. Ραγκούσης για την κυβέρνηση της ΝΔ στην επίσκεψή του στη Βέροια σήμερα το μεσημέρι. Είπε ότι «δεν υπάρχει πλέον κράτος και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχουν σχέδιο εξόδου από την γενική κρίση που μαστίζει τη χώρα».
Ο γραμματέας του κινήματος άκουσε με προσοχή τους παραγωγικούς και άλλους φορείς της Ημαθίας στην σύσκεψη που άρχισε στις 4:30 το μεσημέρι στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίιου και δεσμεύτηκε ότι το Πασόκ θα εκπονήσει πρόγραμμα εξειδικευμένο κατά νομό ώστε να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι τι ακριβώς θα γίνει όταν ο λαός το αναδείξει και πάλι στην κυβέρνηση.
Ακολούθως, ο Γ. Ραγκούσης εγκαινίασε τα γραφεία της Ν.Ε Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Ανδρέα Παπανδρέου, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του κόμματος που λειτουργεί στην Ημαθία και η οποία βρίσκεται στο χώρο Τεχνών του δήμου Βέροιας.
Τέλος, ο γραμματέας του Πασόκ μίλησε σε δεκάδες οπαδούς του κόμματος σε συγκέντρωση που έγινε στο δημοτικό περίπτερο της Βέροιας. Έκανε εκτενή αναφορά στο ιδρυτή του Πασόκ Ανδρέα Παπανδρέου και παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να ανατραπεί η κυβέρνηση του Καραμανλή αφού είναι πλέον επικίνδυνη για τον τόπο.
Στις εκδηλώσεις συνόδευαν τον γραμματέα του Πασόκ ο βουλευτής του κόμματος Τάσος Σιδηρόπουλος και στελέχη της οργάνωσης του νομού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μήνυμα ήταν ένα. ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση ξανα.

Ανώνυμος είπε...

simfono apolitos me ayto poy grafei o apo pano.xthes alithina me epise mia megali sygkinisi otan eida toso kosmo stin elia. telos i dexia ftanoyn ta kolo psemata