Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

«Είναι ανεπίτρεπτο…»
Σε μια πολύ σοβαρή επισήμανση – καταγγελία προχώρησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας στην εφημερίδα μας εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού στο ΑΤ Πλατέος.
Την Παρασκευή το βράδυ στο ΑΤ Πλατέος ήταν ένας όλος κι όλος αστυνομικός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει το τμήμα στοιχειωδώς.
Περί τις 11 το βράδυ δέχτηκε τηλεφώνημα για μια οικογενειακή υπόθεση στην Κορυφή αλλά αδυνατούσε να στείλει περιπολικό αφού ήταν μόνος. Έτσι λοιπόν ζήτησε βοήθεια από το Α.Τ Αλεξάνδρειας και ξεκίνησε ένα περιπολικό να επιληφθεί.
Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ηρ. Ξενίδης είπε στην εφημερίδα μας τα εξής: «Θεωρώ ανεπίτρεπτο να μην μπορεί λόγω έλλειψης προσωπικού να λειτουργήσει το Α.Τ Πλατέος»
Το θέμα είναι σοβαρό και το γνωρίζουν άπαντες. Το Α.Τ Πλατέος πάσχει από την έλλειψη προσωπικού όπως και τα περισσότερα τμήματα στην Ημαθία αλλά και γενικότερα στην περιφέρεια.
Είναι γνωστή η κατάσταση στην ηγεσία της Αστ. Διεύθυνσης Ημαθίας όπως γνωστό είναι το θέμα και στους στρατηγούς αλλά ουδείς ενδιαφέρεται.Το μόνο που απομένει είναι να φωνάζουν οι συνδικαλιστές και το ζητούμενο είναι να βρίσκουν συμπαραστάτες τους δημάρχους που αν μη τι άλλο τους αφορά άμεσα η ασφάλεια των δημοτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: