Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: Η λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας θα μετακινηθεί. Η απόφαση θα εφαρμοστεί

Έντονα διαμαρτυρήθηκαν οι πωλητές της λαϊκής αγοράς της Αλεξάνδρειας στη χτεσινή συνεδρίαση του σώματος με αφορμή την ειδοποίηση που έλαβαν από τον δήμο ότι επίκειται η μετακίνησή της ώστε να ανοίξει μετά από οχτώ περίπου χρόνια η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου.
Οι εκπρόσωποι των πωλητών παρουσία πολλών συναδέλφων τους είπαν ότι ο νέος χώρος είναι ακατάλληλος και θίγει τα συμφέροντά τους και πως δεν πρόκειται να την υλοποιήσουν!
Από την πλευρά της διοίκησης ο δήμαρχος τόνισε με πολύ σαφή τρόπο ότι η απόφαση της μετακίνησης είναι της Νομαρχίας ενώ ο δήμος Αλεξάνδρειας συμφώνησε ομόφωνα διότι ήταν αίτημα του Εμπορικού κόσμου, των πολιτών και του μελετητή της κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης.
Ο Μπ. Γκιόνογλου είπε ότι ο νέος χώρος είναι διαμορφωμένος άψογα και μεγαλύτερος από τον υφιστάμενο και δήλωσε εκ νέου ότι σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα ανυπέρβλητα τότε ο δήμος θα επανεξετάσει την απόφασή του.
Το λόγο επί του ζητήματος πήρε και ο Δ. Παράσχος που είπε ότι και η παράταξή του συμφώνησε με την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς ενώ επέπληξε τα σωματεία των πωλητών διότι όπως είπε «μας αγνοήσατε, δεν ήρθατε να μας εκθέστε τις απόψεις σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: