Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑ Ε.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έγινε την Παρασκευή στην αίθουσα του δήμου Αλεξάνδρειας η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο συνεταιριστικός φορέας ΕΑΣ Αλεξάνδρειας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» οι άνθρωποι της οποίας έχουν ως στόχο να επανασυστήσουν ή καλύτερα να επαναδραστηριοποιήσουν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλεξάνδρειας ώστε να προκύψει ένας νέος φορέας παρέμβασης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής που σήμερα καρπώνονται οι έμποροι και οι διάφοροι επιτήδειοι.
Στην αίθουσα του δήμου έδωσαν το «παρών» περί τους 100 αγρότες της περιοχής καθώς επίσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και οι βουλευτές της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδης και Λαζ. Τσαβδαρίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλος, ο νομάρχης Κ. Καραπαναγιωτίδης και οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου και Πλατέος Φ. Δημητριάδης. Παρόντες επίσης και εκπρόσωποι των κομμάτων της περιοχής.
Η συζήτηση είχε ως στόχο την εξεύρεση ενός συγκεκριμένου τρόπου στήριξης αυτής της προσπάθειας ώστε να ορθοποδήσει ο νέος φορέας που έχει συσταθεί και στη συνέχεια να γιγαντωθεί ει δυνατόν.
Αναπτύχθηκε μια γόνιμη συζήτηση και άπαντες τόνισαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν τόσο σε κεντρικό πολιτικό και κυβερνητικό επίπεδο όσο και σε τοπικό ώστε να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: