Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ- ΝΑΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ακρίβεια είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής

Απο αριστερά: Η Αρίστη Κουκουρίκου, υπεύθυνη της ΝΕ για την επικοινωνία, ο βουλευτής Τ. Σιδηρόπουλος, ο Π. Κουκουλόπουλος και ο νέος γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας κ. Παπαστεργίου

Εκστρατεία κατά της ακρίβειας πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ. Χθες, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στην αγορά της Βέροιας ενώ σήμερα θα βρέθηκε στην λαϊκή αγορά της Νάουσας. Επικεφαλής του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος μαζί με τον βουλευτή Τ. Σιδηρόπουλο, τον Γραμματέα της ΝΕ, την υπεύθυνη του γραφείου τύπου Αρ. Κουκουρίκου και άλλα μέλη της Ν.Ε Ημαθίας έστησαν ένα περίπτερο σε κομβικό σημείο του πεζόδρομου της Βέροιας και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο μιλώντας τους για το τρομερό φαινόμενο της ακρίβειας
«Η επαφή με τον κόσμο ήταν πολύ θετική και μας δέχτηκαν καλά» τόνισε στη συνέχεια ο Πάρις Κουκουλόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, είπε ότι η ακρίβεια είναι απόρροια της πολιτικής της ΝΔ η οποία άφησε ασύδοτη την αγορά και πλέον οι κερδοσκόποι έχουν στήσει πάρτυ.
Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνοντας συνεπή αντιπολίτευση με ουσιαστικές και συγκεκριμένες προτάσεις έχει ως στόχο να αναγκάσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει επι της ουσίας και όχι επικοινωνιακά ώστε να περιοριστεί η ακρίβεια που πλήττει ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας.
Ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε μακρά αναφορά και στα ζητήματα επικαιρότητας που ταλανίζουν τόσο το Πασόκ όσο και την πολιτική ζωή της χώρας. «Δεν αντέχει το πολιτικό μας σύστημα ένα κουκούλωμα στην ζοφερή υπόθεση της Siemens. Απαιτείται ανάδειξη του θέματος και να έρθουν όλα στο φως. Συμφωνώ με την πρόταση του προέδρου να συγκροτηθεί εξεταστική επιτροπή τόσο για την υπόθεση αυτή όσο και για τις άλλες μεγάλες υποθέσεις των Ομολόγων, του ΟΤΕ, των Υποκλοπών».
Για το θέμα της διαγραφής του Σημίτη είπε ότι η αγωνία του κόσμου είναι τι θα γίνει στο κόμμα την επόμενη μέρα και σε καμιά περίπτωση δεν είναι διχασμένος ο κόσμος του Πασόκ όπως «πέρασε» από τις δημοσκοπήσεις.

Τέλος, ο Π. Κουκουλόπολος έκανε σαφή αναφορά στην πολιτική των συμμαχιών λέγοντας οτι ο πολιτικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές. Ωστόσο, είπε, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία τότε ο Παπανδρέου θα καλέσει τα κόμματα της αριστεράς να συνεργαστούν και αν αρνηθούν ας κρίνει ο λαός στις εκλογές που θα ακολουθήσουν...
Από την πλευρά του ο βουλευτής Τ. Σιδηρόπουλος αναφέρθηκε στην ακρίβεια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα 41 μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι γράμμα στο Θεό»! Ο κ. Σιδηρόπουλος σημείωσε ότι θα πρέπει να μειωθούν οι τιμές βασικών αγαθών όπως και τα τιμολόγια των πρώην ΔΕΚΟ.

*Να σημειώσουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο η Συντονιστική Επιτροπή της Αλεξάνδρειας μαζί με μέλη της Ν.Ε Ημαθίας θα περιοδεύσουν στην λαϊκή αγορά της πόλης και στην οδό Βετσοπούλου και θα διανείμουν φυλλάδια για την ακρίβεια. Ακολούθως θα δοθεί συνέντευξη τύπου στον τοπικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: