Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ξεκίνησε το έργο στην Αλεξάνδρεια που αφορά την εγκατάσταση του ευρυζωνικού δικτύου από την οδό Μακεδονομάχων. Οι εργασίες ξεκίνησαν χτες το πρωί και λίγες ώρες μετά επισκέφθηκε το χώρο ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου και ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλης Μιχαλακάκης όπου και συνομίλησαν με τον ανάδοχο του έργου.
Να πούμε ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα μπορούν οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας να έχουν αδιάλειπτη πρόσβαση στο Ίντερνετ με πολύ υψηλό ρυθμό μετάδοσης των δεδομένων ώστε να έχει πρόσβαση σε διαδραστικές υπηρεσίες όπως φωνή, εικόνα και δεδομένα.
Ρωτήσαμε τον πρωτεργάτη του έργου αυτού τον πρόεδρο της ΕΔΑΝΑΛ Βασ. Μιχαλακάκη να μας πει τι μπορεί να περιμένει ο κάτοικος της Αλεξάνδρειας από το έργο.
«Οι χρήστες που πιστεύω ότι θα είναι κατά κύριο λόγο νέοι άνθρωποι, μαθητές, φοιτητές αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας θα μπορούν να έχουν στο σπίτι τους μια πολύ γρήγορη σύνδεση με το διαδίκτυο και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Οι χρήστες θα μπορούν να εκπαιδεύονται εξ αποστάσεως, να κάνουν έρευνα για τις πάσης φύσεως εργασίες τους είτε στα πανεπιστήμια είτε στα Λύκεια. Επίσης, θα μπορούν ψυχαγωγούνται, να ενημερώνονται άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο. Μ΄ άλλα λόγια το έργο αυτό έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και είμαστε ευτυχείς ως διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας που συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για φωτογραφίες πρώτοι.