Σάββατο 10 Μαΐου 2008

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Δημοτικές συνελεύσεις έγιναν χτες Παρασκευή σε τέσσερις δημοτικές οργανώσεις στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στην οργάνωση του Δ. Αντιγονιδών, της Μελίκης, του Πλατέος και του Δήμου Δοβρά.
Σε όλες τις συνελεύσεις η εικόνα ήταν ίδια: μικρή, απογοητευτική συμμετοχή και τα όσα ακούστηκαν δεν διέφεραν σε τίποτα από πέρσι τέτοια εποχή, δηλαδή επανάληψη της μίζερης και φτωχής πραγματικότητας για το κομματικό ταμείο του Πασόκ και την χαμηλή ανταπόκρισή του στην κοινωνία.
Τα πράγματα για το Πασόκ συνεχίζουν να είναι δύσκολα, αναγνώρισαν για μια ακόμα φορά αρκετοί εκ των παρισταμένων για να εισπράξουν την απάντηση ότι «σύντομα θα έρθει η ανάκαμψη»!
Στην συνέλευση το λόγο πήραν ελάχιστοι, δηλαδή η Άννα Λαμπίρη που έκανε μια καλή πολιτική τοποθέτηση με τοπική διάσταση και έβγαλε και την είδηση εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ο Τ. Τασιόπουλος, πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών και ακόμη δυο μέλη του κόμματος.
Επίσης, στην διαδικασία αυτή το «παρών» έδωσαν και οι υποψήφιοι γραμματείς της Ν.Ε Ημαθίας κ. Σισμανίδης και Καφτεράνης οι οποίοι έκαναν έναν μικρό χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: