Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Άρχισαν οι εργασίες εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς. Συνεργεία διαμορφώνουν τον χώρο που θα υποδεχτεί τους πωλητές των λαϊκών αγορών αφού η διοίκηση του δήμου θα εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την απόφαση της Νομαρχίας Ημαθίας να ανοίξει η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου.
Όπως δήλωσε στα «ΧΡΟΝΙΚΑ» ο αντιδήμαρχος Νίκος Ανεσίδης οι διευθετήσεις αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί σε πολύ λίγες μέρες και θα απομείνει πλέον να γίνει η διαγράμμιση από τη Νομαρχία ώστε να μεταφερθούν οι πωλητές – εκθέτες.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα Σωματεία των Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας συνεχίζουν να έχουν την ίδια αρνητική άποψη και δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να μεταφερθούν στις νέες τους θέσεις προκαλώντας μάλιστα τη διοίκηση του δήμου να μην τολμήσει να το επιβάλει το μέτρο αυτό.
ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΛΑΪΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Να σημειωθεί ότι τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές υπέβαλαν έγγραφη πρόταση στην διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας με το οποίο ζητούν να ιδρυθεί και να λειτουργήσει νέα λαϊκή αγορά και προτείνουν μάλιστα και θέσεις που κατά την άποψή τους πληρούν τις προϋποθέσεις.
Τα «ΧΡΟΝΙΚΑ» έχουν πληροφορίες πως η διοίκηση του δήμου είναι κατ΄ αρχήν αντίθετη με την ίδρυση και λειτουργία νέας, δεύτερης, λαϊκής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: