Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Φανερά προβληματισμένος και έμπλεος ανησυχίας για το που βαδίζει το Πασόκ Ημαθίας ο Κ. Ναλμπάντης σήμερα το πρωί αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του από υποψήφιος για το Περιφερειακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής.
Αιτία της απόφασής του ήταν η μεθόδευση, όπως υποστηρίζει, του μηχανισμού να δεχτεί την υποψηφιότητα της κ. Μπαλτατζίδου Δώρας για το ίδιο όργανο αν και αυτή έγινε εκπρόθεσμα.
Ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας και πρόεδρος της ΔΕΥΑ, μετά από της επί σειρά ετών αποχή του από τα κομματικά δρώμενα αποφάσισε φέτος να ενεργοποιηθεί εκ νέου καταθέτοντας υποψηφιότητα για το όργανο αυτό θέλοντας να συμβάλλει στην ενότητα του χώρου με την παρουσία του και να σηματοδοτήσει την ανανέωση του χώρου δεδομένου ότι βρίσκεται σε νεαρή ηλικία.
Ωστόσο, μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα της χτεσινής βραδιάς που είχε ως αποτέλεσμα την εκπρόθεσμη υποψηφιότητα της κ. Μπαλτατζίδου πήρε την απόφασή του.
Από την πλευρά του ο απερχόμενος γραμματέας της Ν.Ε Ημαθίας του Πασόκ Δ. Σπινθηρόπουλος, τον οποίο ενημέρωσε τηλεφωνικά ο κ. Ναλμπάντης για την απόφασή του, προσπάθησε να υπερασπιστεί και να δικαιολογήσει την όλη υπόθεση λέγοντας ότι αυτή ήταν προϊόν ομόφωνης απόφασης των υποψηφίων για τη Ν.Ε Ημαθίας… και άμα έχει διαφωνία να προχωρήσει σε κατάθεση ένστασης.
Μια ένσταση ωστόσο που θα «εκδικαστεί» στην Χ. Τρικούπη κατόπιν εορτής χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα ει μη μόνο το νέο τραύμα του Πασόκ Ημαθίας από την μεθόδευση αυτή που επιχειρήθηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή απο οτι καταλάβαμε τον σ.Ναλμπάντη ενδιαφέρει περισσότερο ο τύπος και καθόλου η ουσία